Panorama

Goedkope vliegtickets naar Adelaide

Goedkope vliegtickets Adelaide

Er zijn verschillende opties om naar Adelaide in Australië te vliegen. Goedkoop vliegen naar Australië in het algemeen is een hele onderneming aangezien het voor Nederland aan de andere kant van de wereld ligt. Maar toch kan je er met slechts 1 tussenstop op je reis naartoe vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er goedkope vliegtickets te krijgen voor een vliegreis van 22,5 uur met 1 tussenstop naar Adelaide.

Voordelige vliegtickets naar Adelaide zijn ook te krijgen voor vluchten vanaf Brussel en Düsseldorf. Ook vanaf hier reis je met minimaal 1 tussenstop naar deze Australische stad. Luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad, British Airways en Qantas bieden allemaal vliegreizen voor een lage prijs naar Adelaide aan waardoor jij alleen nog maar hoeft te kiezen in dit aanbod en op het vliegtuig stappen.

Top vluchten naar Adelaide

Vanuit Amsterdam Schiphol

Singapore Airlines
1 stop - 32u37
ma 9 sep ma 7 okt
v.a. € 1543 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 31u27
ma 26 feb wo 28 feb
v.a. € 1563 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Singapore Airlines
1 stop - 27u45
di 17 sep zo 3 nov
v.a. € 1252 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 24u50
do 29 feb wo 10 jul
v.a. € 1713 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Qatar Airways
1 stop - 23u47
ma 26 feb do 29 feb
v.a. € 1557 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis met het vliegtuig naar Adelaide, hoofdstad van Zuid-Australië

Adelaide ligt in het zuiden van Australië, een stukje westelijker dan Melbourne. Adelaide is ook meteen de grootste stad en hoofdstad van de staat South-Australia en maakt dit “the place to be” in dit deel van het land. In Adelaide valt altijd wat te beleven. De stad staat namelijk bekend om de vele festivals die hier plaatsvinden en ook vanwege de vele sportevenementen. Daarnaast kan je genieten van de plaatselijke specialiteiten in de keuken en de lokale wijn.

Daarnaast staat Adelaide bekend om de prachtige kust en de heuvels waar deze stad vlakbij ligt. Ga op avontuur en trek de heuvels in het binnenland in of rust uit op een van de stranden. Naast dit alles staat Adelaide bekend als “The City of Churches”, vanwege de grote verscheidenheid aan religies die er in deze stad naast elkaar leven.

Vliegen naar Adelaide

Na je lange vliegreis naar Adelaide aan de andere kant van de wereld hoef je gelukkig niet lang meer te reizen om naar de stad zelf te komen. Vanaf het vliegveld ben je in slechts 15 minuten al in de binnenstad. Ook kan je de bus pakken die je in ongeveer een half uur naar het centrum brengt. In Adelaide zelf kan je je verplaatsen met de metro of de bus, maar ook de tram is een optie.

Wil je meer van de omgeving zien? Huur dan een auto zodat je al het moois in de omgeving van Adelaide zelf kan ontdekken. Stap op het vliegtuig en geniet het hele jaar door van het heerlijke weer. Dit in combinatie met alle leuke activiteiten en bezienswaardigheden is Adelaide een perfecte bestemming voor je vliegreis. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets naar Adelaide.

Op zoek naar een vliegticket naar Adelaide voor het budget dat jij voor ogen hebt? Vergelijk dan alle prijzen voor vluchten naar Adelaide op Goedkopevliegtickets.nl.