Panorama

Goedkope vliegtickets naar Adelaide

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Adelaide

Er zijn verschillende opties om naar Adelaide in Australië te vliegen. Vliegen naar Australië in het algemeen is een hele onderneming aangezien het aan de andere kant van de wereld voor Nederland ligt, maar toch kan je er met slechts 1 tussenstop op je reis naartoe vliegen. Vanaf Amsterdam zijn er goedkope vliegtickets te krijgen voor een vliegreis van 22,5 uur met 1 tussenstop naar Adelaide.

Goedkope vliegtickets naar Adelaide zijn ook te krijgen voor vluchten vanaf Brussel en Düsseldorf. Ook vanaf hier vlieg je met minimaal 1 tussenstop tijdens je reis naar deze Australische stad. Luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad Airways, British Airways en Qantas bieden allemaal vliegreizen naar Adelaide aan waardoor jij alleen nog maar hoeft te kiezen in dit aanbod en op het vliegtuig stappen naar een heerlijke vakantie in Adelaide.

Top vluchten naar Adelaide

Vanuit Amsterdam Schiphol

British Airways
2 stops - 54u7
zo 13 feb za 26 mrt
v.a. € 941 (p.p.)
Etihad Airways
2 stops - 30u7
zo 13 feb zo 27 mrt
v.a. € 1222 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

British Airways
2 stops - 39u20
ma 1 nov vr 12 nov
v.a. € 2268 (p.p.)
Etihad Airways
2 stops - 38u17
di 11 jan di 8 mrt
v.a. € 2543 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
2 stops - 34u15
ma 1 nov vr 12 nov
v.a. € 2380 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Hoofdstad van Zuid-Australië

Adelaide ligt in het zuiden van Australië, een stukje westelijker dan Melbourne. Adelaide is ook meteen de grootste stad en hoofdstad van de staat South-Australia en maakt dit “the place to be” in dit deel van het land. In Adelaide valt altijd wat te beleven. De stad staat namelijk bekend om de vele festivals die hier plaatsvinden en ook vanwege vele sportevenementen die hier gehouden worden. Daarnaast kan je heerlijk genieten van de plaatselijke specialiteiten in de keuken en de lokale wijn.

Ook staat Adelaide bekend om de prachtige kust en de heuvels waar deze stad vlakbij ligt. Ga op avontuur en trek de heuvels in het binnenland in, of rust heerlijk uit op een van de paradijselijke stranden. Naast dit alles staat Adelaide ook bekend als “the City of Churches” vanwege de grote verscheidenheid aan geloven die er in deze stad naast elkaar te vinden zijn.

Vliegen naar Adelaide

Na je lange vliegreis naar deze stad aan de andere kant van de wereld hoef je gelukkig niet lang meer te reizen om naar de stad zelf te komen. Vanaf het vliegveld is het slechts 15 minuten met de auto en dan ben je al in de binnenstad. Ook kan je de bus pakken die je in ongeveer een half uur naar het centrum kan brengen. In de stad zelf kan je je verplaatsen met de metro of de bus, maar ook de tram is een optie.

Wil je meer van de omgeving zien? Huur dan een auto zodat je al het moois in de omgeving van Adelaide zelf kan ontdekken. Stap op het vliegtuig en geniet van het heerlijke weer wat hier het hele jaar door is. Dit in combinatie met alle leuke activiteiten en bezienswaardigheden is Adelaide een perfecte bestemming voor je vliegreis. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets naar Adelaide.