Panorama

Goedkope vliegtickets naar Adelaide

Goedkope vliegtickets Adelaide

Er zijn verschillende opties om naar Adelaide in Australië te vliegen. Goedkoop vliegen naar Australië in het algemeen is een hele onderneming aangezien het voor Nederland aan de andere kant van de wereld ligt. Maar toch kan je er met slechts 1 tussenstop op je reis naartoe vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er goedkope vliegtickets te krijgen voor een vliegreis van 22,5 uur met 1 tussenstop naar Adelaide.

Voordelige vliegtickets naar Adelaide zijn ook te krijgen voor vluchten vanaf Brussel en Düsseldorf. Ook vanaf hier reis je met minimaal 1 tussenstop naar deze Australische stad. Luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad, British Airways en Qantas bieden allemaal vliegreizen voor een lage prijs naar Adelaide aan waardoor jij alleen nog maar hoeft te kiezen in dit aanbod en op het vliegtuig stappen.

Top vluchten naar Adelaide

Vanuit Amsterdam Schiphol

Qatar Airways
1 stop - 32u
wo 5 feb wo 5 mrt
v.a. € 1216 (p.p.)
Singapore Airlines
1 stop - 33u27
wo 6 nov do 28 nov
v.a. € 1483 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Singapore Airlines
1 stop - 25u52
di 29 okt wo 27 nov
v.a. € 1400 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 24u10
di 29 okt wo 27 nov
v.a. € 1403 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Emirates
1 stop - 25u20
wo 27 nov wo 25 dec
v.a. € 1377 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis met het vliegtuig naar Adelaide, hoofdstad van Zuid-Australië

Adelaide ligt in het zuiden van Australië, een stukje westelijker dan Melbourne. Adelaide is ook meteen de grootste stad en hoofdstad van de staat South-Australia en maakt dit “the place to be” in dit deel van het land. In Adelaide valt altijd wat te beleven. De stad staat namelijk bekend om de vele festivals die hier plaatsvinden en ook vanwege de vele sportevenementen. Daarnaast kan je genieten van de plaatselijke specialiteiten in de keuken en de lokale wijn.

Daarnaast staat Adelaide bekend om de prachtige kust en de heuvels waar deze stad vlakbij ligt. Ga op avontuur en trek de heuvels in het binnenland in of rust uit op een van de stranden. Naast dit alles staat Adelaide bekend als “The City of Churches”, vanwege de grote verscheidenheid aan religies die er in deze stad naast elkaar leven.

Vliegen naar Adelaide

Na je lange vliegreis naar Adelaide aan de andere kant van de wereld hoef je gelukkig niet lang meer te reizen om naar de stad zelf te komen. Vanaf het vliegveld ben je in slechts 15 minuten al in de binnenstad. Ook kan je de bus pakken die je in ongeveer een half uur naar het centrum brengt. In Adelaide zelf kan je je verplaatsen met de metro of de bus, maar ook de tram is een optie.

Wil je meer van de omgeving zien? Huur dan een auto zodat je al het moois in de omgeving van Adelaide zelf kan ontdekken. Stap op het vliegtuig en geniet het hele jaar door van het heerlijke weer. Dit in combinatie met alle leuke activiteiten en bezienswaardigheden is Adelaide een perfecte bestemming voor je vliegreis. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets naar Adelaide.

Op zoek naar een vliegticket naar Adelaide voor het budget dat jij voor ogen hebt? Vergelijk dan alle prijzen voor vluchten naar Adelaide op Goedkopevliegtickets.nl.