Panorama

Goedkoop naar Australië

Vergelijk vliegtickets naar Australië

Australië is het land van de kangoeroe, het Great Barrier Reef, ongerepte natuur en metropolen zoals Melbourne en Sydney. De vliegreis van Nederland naar Australië is de langste die vanaf Amsterdam Schiphol mogelijk is. Op zijn kortst moet je minimaal nog boven de 20 uur vliegen. Het is daarom niet ongebruikelijk dat je meerdere tussenstops maakt tijdens jouw reis naar Australië. Omdat er veel tussen Nederland en Australië wordt gevlogen, zijn er relatief goedkoop vliegtickets te verkrijgen naar “Down Under”. 

De vluchten naar Australië vertrekken vaak vanaf een internationale luchthaven zoals Amsterdam of Brussel. Omdat er enorm veel overstapmogelijkheden zijn, vliegen er ook genoeg airlines naar Australië. De vliegmaatschappijen met de meest lage prijs worden onder andere aangeboden door British Airways, Etihad Airways, Cathay Pacific Airways, Swiss of KLM. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen per week en per airline flink verschillen. Vergelijk dus regelmatig alle vliegtickets richting Australië en vind zo de beste deal.

Vlieg naar Australië, het land van de kangoeroe en het Great Barrier Reef

Vlieg je naar Australië, dan heb je een vlucht naar een waanzinnig land. Moderne steden worden afgewisseld met authentieke dorpjes en dat allemaal in een prachtige en bijzondere natuur. Het is dan ook geen wonder dat backpackers een ticket naar Australië boeken en er minstens een half jaar voor uittrekken om dit veelzijdige land te ontdekken. Veel reizen in Australië beginnen in de steden Melbourne of Sydney

Sport zit vastgeroest in de Australische cultuur, tijdens jouw verblijf zie je dan ook overal mensen hardlopen, fietsen of iets anders sportiefs doen. Daarnaast staat Australië bekend om haar mooie stranden die bij uitstek geschikt zijn om te surfen. Er zijn hier vele surfscholen gevestigd die bovendien lessen voor beginners aanbieden.

Australië ligt voor ons aan de andere kant van de wereld en heeft drie klimaatzones: een zeeklimaat, tropisch klimaat en woestijnklimaat. Dit heeft als gevolg dat je op verschillende plekken steeds weer een andere soort natuur kunt bewonderen. 

Wil je ook reizen naar Australië? Omdat het zo ver vliegen is, is een echte budget deal vinden wat moeilijker. Maar het vergelijken van de prijzen kan geen kwaad. Zo heb je grote kans dat je alsnog een redelijk voordelige vlucht naar Australië vindt.

Bestemmingen in Australië