Goedkoop naar Australië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Australië

Australië het land van de kangaroo, is een prachtig land met moderne steden zoals Melbourne en Sydney en prachtige, unieke ongerepte natuur. De vliegreis van Nederland naar Australië is de verst mogelijk vliegreis die vanuit Amsterdam mogelijk is, de kortste reistijd ligt vaak ook nog boven de twintig uur. Het is daarom ook niet ongebruikelijk dat je meerdere tussenstops maakt. Omdat er veel wordt gevlogen tussen Nederland en Australië zijn er relatief goedkoop vliegtickets te verkrijgen. Doordat je met een tussenstop vliegt leiden er meer wegen naar Rome en kan je goedkoop naar Australië vliegen.

De vluchten naar Australië gaan vaak via een internationale luchthaven zoals Amsterdam of Brussel. Omdat er met de overstap zo veel mogelijkheden zijn om naar Australië te vliegen zijn er ook veel airlines die deze vluchten uitvoeren. De vluchten met de meest lage prijs worden vaak aangeboden door Etihad Airways, Cathay Pacific Airways, British Airways, Swiss of KLM. Deze prijzen kunnen per week en per airline flink verschillen. Vergelijk de prijzen dus op Goedkopevliegtickets.nl en vindt de beste deal.

Populaire steden in Australië

Adembenemend Australië

Australië is een waanzinnig land. Het heeft zeer moderne steden, kleine authentieke dorpjes in het binnenland en prachtige, grillige natuur. Het is geen wonder dat veel backpackers er voor kiezen om minstens een half jaar uit te trekken om dit prachtige land te ontdekken. Veel reizen in Australië beginnen in de stad Melbourne of Sydney. Deze twee steden zijn bij uitstek geschikt als bestemming van jouw vliegreis. Sport zit in de Australische cultuur, je zult dus overal mensen bezig zien met hardlopen, fietsen of een andere sportieve bezigheid. Australië is ook bekend om haar mooie stranden die uitermate geschikt zijn om te surfen, er zijn vele surfscholen die zelfs toegankelijk zijn voor beginners.

Australië heeft drie klimaatzones, ze hebben een zeeklimaat, een tropisch klimaat en zelfs een woestijnklimaat. Dit heeft als gevolg dat er veel verschillende soorten natuur in Australië zijn. Maar al deze klimaten hebben één ding gemeen. Ze zijn zomers lekker warm. Vergeet voor je reis naar Australië dus niet je zonnebrand en je zomerkleding mee te nemen. Wacht niet langer en boek nu voor een lage prijs je vliegtickets naar Australië.