Goedkope vluchten naar Melbourne

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Melbourne

Melbourne is een charmante, gezellige en sfeervolle stad. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets boeken naar Melbourne. Vanuit Amsterdam vlieg je meer dan twintig uur naar Melbourne. Er gaan geen directe vluchten dus je stapt over op luchthavens zoals Hong Kong en Abu Dhabi. De vluchten naar Melbourne worden verzorgd door een luchtvaartmaatschappij zoals Etihad Airways, Cathay Pacific Airways en KLM. Bij deze airlines vlieg je vaak voor een lage prijs.

Na je vliegreis kom je aan op de luchthaven Melbourne Airport, dit is op de luchthaven van Sydney na de drukste luchthaven van Australië. Vanuit de luchthaven kan je met de trein, de bus of de tram naar de stad Melbourne zelf reizen. De luchthaven ligt ver van de stad dus houdt er rekening mee dat je meer dan een uur onderweg bent. 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Melbourne Air France Air France 30 nov 2021 1 feb 2022 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Melbourne British Airways British Airways 3 nov 2021 11 mrt 2022 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Melbourne KLM KLM 8 nov 2021 21 nov 2021 2 overstappen
Eindhoven - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2021 21 nov 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 4 aug 2021 13 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Melbourne Qatar Airways Qatar Airways 8 nov 2021 23 nov 2021 1 overstap
Brussel - National - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2021 23 nov 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2021 26 nov 2021 3 overstappen

Melbourne

De grote stad Melbourne is gesticht in 1835 door kolonisten uit Tasmanië. Melbourne is vernoemd naar de staatsman Lord Melbourne, die toen der tijd Minister-President was van Groot-Brittannië. De stad is van 1901 tot 1927 zelf nog de zetel geweest van het Australische parlement en de federale regering, deze zijn daarna naar de hoofdstad verhuisd. De stad is gelegen in het zuidoosten van Australië aan zee en de temperaturen zijn hier het hele jaar door zeer aangenaam.

Melbourne is een charmante gezellige en sfeervolle stad, waar cultuur erg belangrijk wordt gevonden. Melbourne staat ook bekend als  een echte winkelstad. Mooie winkels zijn David Jones, e.g.etal en Crumpler. Daarnaast kent Melbourne ook nog vele mooie musea en theaters. Melbourne heeft een heel mooi stratenplan wat ook wel bekend staat als the Hoddle Grid. De stad heeft vele openbare vervoersmiddelen zoals: trams, bussen en taxi’s. Daarnaast is Melbourne erg goed per voet te ontdekken.

Verken Melbourne

Melbourne is een stad vol bezienswaardigheden, de ene nog indrukwekkender dan de andere. Bezienswaardigheden die u gezien moet hebben zijn: de Old Melbourne Gaol, dit is een oude gevangenis. Federation Square, dit bijzondere plein is gebouwd van glas en kalksteen. Royal Botanic Gardens, in deze prachtige “tuin” bloeien de mooiste bloemen en planten van de wereld en de Eureka Skydeck 88 vanuit deze kubus die als het ware in de lucht zweeft heb je geweldig uitzicht over de stad-

Van goed eten en drinken houden Australiërs wel. Dat is ook te merken in Melbourne. De stad kent vele goede en leuke restaurantjes waar gerechten uit de hele wereld geserveerd worden. Hele goede maar wel dure restaurants zijn: Circa the Prince en Ezard. Iets goedkoper ben je uit bij restaurant MoVida of de Press Club. Uitgaan is een Melbourne een hele beleving. De stad kent dan ook vele uitgaansgelegenheden. Niet te missen zijn The Loft- en de Night Cat Club. Hou je niet van dansen? Ga dan naar Young & Jackson de oudste pub van Melbourne.