Goedkope vliegtickets Brisbane

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegen naar Brisbane

De stad Brisbane is gelegen in het oosten van Australië aan de kust. Brisbane is al jarenlang een zeer geliefde bestemming onder jongvolwassenen. Dat komt vooral vanwege het geweldige uitgaansleven, de prachtige stranden en vanwege het geweldige klimaat. De stad is gesticht in 1824 als een strafkolonieoord. Na de tweede wereld oorlog  heeft de stad zich snel ontwikkeld als een internationaal bekende stad.  In 1988 vond er in Brisbane de wereldtentoonstelling plaats. De stad zelf heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en kenmerkend is de Brisbane rivier die een centrale rol speelt voor de stad. Een vlucht naar Brisbane duurt ontzettend lang namelijk bijna 28 uur. Maar als u er eindelijk bent is het lange reizen het meer dan waard geweest. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Brisbane Air France Air France 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Brisbane British Airways British Airways 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Brisbane Meerdere airlines Meerdere airlines 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Eindhoven - Brisbane KLM KLM 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Brisbane Singapore Airlines Singapore Airlines 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Brussel - National - Brisbane British Airways British Airways 20 okt 2021 16 nov 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Brisbane Meerdere airlines Meerdere airlines 2 nov 2021 30 nov 2021 3 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Na uw vlucht zult u landen op Brisbane Airport. Binnen 20 minuten wordt u met de sneltrein naar het centrum van de stad gebracht. Brisbane is vooral bekend vanwege haar geweldige stranden waar men perfect kan surfen. Maar de stad zelf heeft ook genoeg te bieden. De hoogtepunten zijn: De oude windmolen, Queen Street, Captain Cook Bridge, City Botanic Gardens, Kangaroo Point, Brisbane City Hall en  St John’s Cathedral. Naast deze architectonische hoogtepunten heeft de stad ook nog vele winkelstraten en shopping malls. Brisbane is een perfecte stad voor de waterliefhebber. In de Moreton Bay en bij de Moreton Islands kunt u snorkelen, langs koraalriffen zwemmen, kajakken en een zeilboot huren.  De beste tijd om naar Brisbane te vliegen is in onze zomer, aangezien het daar dan winter is. Het klimaat er dan het meest aangenaam.

Eten, drinken en uitgaan in Brisbane.

Australiërs houden van lekker eten en drinken. Brisbane biedt mogelijkheden genoeg op dat gebied. Leuke tentjes om te ontbijten zijn Jeremy's Bar and Bistro en New Farm Deli & Cafe. Voor de lunch kunt u het beste even stoppen bij Il Centro Restaurant and Bar. Maar natuurlijk het belangrijkste het diner. Het beste en lekkerste restaurant van Brisbane is The Smoke BBQ. Hier leert u de Australische keuken echt kennen. Het uitgaansleven van Brisbane is erg bekend. Er zijn vele clubs en leuke barretjes. 

Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad is uitstekend geregeld. De stad is goed per voet te verkennen. Vanzelfsprekende rijden er taxi’s en bussen in de stad. Daarnaast kent de stad ook treinen en boten om u te laten vervoeren.  Goedkope vliegtickets heeft u al voor 950 euro. De vluchten worden aangeboden door Korean Air, Malaysian Airlines, Etihad Airways, China Southern Airlines en Singapore Airlines.