Goedkoop naar Sydney

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Sydney

Sydney is een prachtige stad rijk aan cultuur en historie. Vliegen naar Sydney kan vanuit Amsterdam of Brussel. Naar Sydney kun je goedkope vliegtickets boeken. Iedere vlucht naar Australië, dus ook naar Sydney en Melbourne, maken ergens een tussenstop. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Hong Kong of Abu Dhabi. De vlucht duurt dan ook vaak meer dan twintig uur. 

De luchthaven van Sydney is de grootste van Australië. Veel airlines vliegen hier dan ook naartoe. Vaak kan je goedkope vliegtickets boeken bij Etihad Airways of Cathay Pacific Airways, daarom is Sydney de perfecte bestemming voor je vliegreis. Vanuit de luchthaven van Sydney kan je makkelijk naar de stad zelf reizen met de trein of de bus, ook is het mogelijk een taxi te pakken.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Sydney British Airways British Airways 22 nov 2021 13 dec 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Sydney Meerdere airlines Meerdere airlines 6 dec 2021 25 feb 2022 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Sydney KLM KLM 6 dec 2021 25 feb 2022 2 overstappen
Eindhoven - Sydney Meerdere airlines Meerdere airlines 6 dec 2021 25 feb 2022 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Sydney Meerdere airlines Meerdere airlines 23 jul 2021 21 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Sydney British Airways British Airways 6 dec 2021 25 feb 2022 1 overstap
Brussel - National - Sydney Meerdere airlines Meerdere airlines 6 dec 2021 25 feb 2022 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Sydney Meerdere airlines Meerdere airlines 6 okt 2021 13 okt 2021 4 overstappen

Sydney

Wie aan Australië denkt, denkt aan Sydney en dat is ook niet verwonderlijk want Sydney is een geweldige stad met grote allure. Sydney is de oudste stad van Australië en werd gesticht in 1788, voornamelijk eerst als strafkamp, toch kwamen er door de loop der tijden steeds meer mensen uit de hele wereld die op zoek waren naar een beter leven aan in Sydney. Sommige op zoek naar goud anderen hadden zin in een nieuwe uitdaging. Vandaag de dag is Sydney de grootste stad van Australië en kent het meer dan 5 miljoen inwoners. 

Sydney is rijk aan historie en cultuur. Vanzelfsprekend moet je de bekende gebouwen als het Sydney Opera House, de Harbour Bridge, Darling Harbour en de Sydney Tower bekijken. Maar er is meer te beleven ga eens naar de Royal Botanic Gardens of naar het Art Gallery van Nieuw-Zuid-Wales, of bezoek een cricket wedstrijd, ga zeilen of neem een kijkje in het enige legale casino. Maar bovenal geniet van de sfeer en de enorme grootsheid van de stad, dit alles laat een niet te vergeten indruk achter. 

Genieten in Sydney

In Sydney kunt zeer zeker genieten van heerlijk eten en drinken. Australiërs weten wat goed eten is, daarnaast wonen er mensen uit de hele wereld, zodat men ook restaurants uit de hele wereld hier kunt vinden. Heb je zin om te ontspannen op een terrasje? Langs de boulevard zijn er genoeg te vinden, terwijl je van je drankje geniet kan je ook de levendige sfeer van de stad proeven. Sydney staat ook bekend om haar uitgaansleven. De echte uitgaanswijken zijn Kings Cross en Darling Harbour.

Het openbaar vervoer is in Sydney perfect geregeld, er rijden trams, taxi’s en bussen. Maar het leukste om te doen is gewoon zelf een auto huren en lekker door Sydney rijden. Er zijn veel wijken met eigen karakters die je zo goed kunt ontdekken. Ook is het leuk om in de omgeving van het Sydney Opera House langs de boulevard te lopen, dit is een indrukwekkend en levendig stuk Sydney waar je goed van je vakantie kunt genieten.