Curaçao

Heeft u zin in mooie witte stranden, heerlijke cocktails, elke dag mooi weer en een magnifieke natuur. Dan moet u goedkope vliegtickets boeken naar Curaçao. Dit eiland ooit een handelsuitvalsbasis geweest voor de Spanjaarden werd in 1634 van Nederland. Het eiland heeft altijd zijn Spaanse naam behouden. Curaçao vooral bekend staan om de zon de mooie stranden en de warme zee, heeft nog veel meer te bieden! 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Curaçao TUI TUI 25 okt 2020 31 okt 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Curaçao Air Canada Air Canada 28 jan 2021 12 feb 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Curaçao KLM KLM 8 dec 2020 29 dec 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Curaçao Meerdere airlines Meerdere airlines 20 okt 2020 24 okt 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Curaçao KLM KLM 2 nov 2020 9 nov 2020 1 overstap
Eindhoven - Curaçao Meerdere airlines Meerdere airlines 19 nov 2020 28 dec 2020 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Curaçao Air Canada Air Canada 28 jan 2021 12 feb 2021 2 overstappen
Brussel - National - Curaçao Meerdere airlines Meerdere airlines 29 apr 2021 9 mei 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Na een vertrek vanuit Amsterdam landt u na gemiddeld 11 uur vliegen op Curaçao. U moet naast de stranden zeker ook eens de oude Indianengrote bezoeken, ook is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen en de onderwaterwereld van curaçao te onderzoeken. Prachtige koraalriffen, schildpaden en andere zeedieren zullen langs u zwemmen. Tevens is Willemstad een bezoekje meer dan waard. In de hoofdstad vindt u nog vele koloniale kenmerken terug. Mocht u het hele eiland willen verkennen dan is het handig om een auto te huren. U zult er geen spijt van krijgen dat u goedkope vliegtickets naar Curaçao geboekt heeft.

 

Eten, drinken en uitgaan in Tanger

Op Curaçao kan men heerlijk eten en drinken, vooral hotels bieden goed eten aan. Maar mocht u echt goed willen eten dan moet u zeker eens naar Landhuis Misje, dit restaurant schijnt het beste van het eiland te zijn. Op Curaçao moet u ook zeker eens een cocktail drinken, zijn er in verschillende soorten en maten.

Curaçao staat bekend om haar uitgaansgelenheden, die zijn er dan ook meer dan zat, bekende tenten zijn: Hemingway vooral om zijn live muziek en restaurant Cino omdat hier veel toeristen bij elkaar komen.

 

Vervoer

 

Als u goedkope vliegtickets Curaçao heeft geboekt is het handig om ook gelijk een auto te huren. Met de auto kan man gemakkelijk het hele eiland bereiken. Het internationale vliegveld Hato is klein, maar ligt daardoor heel dichtbij Willemstad.

Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets Curaçao. 

 

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen