Johannesburg

 

De grootste stad van Zuid-Afrika: Johannesburg. De stad waar men een keer geweest moet zijn. Als u goedkope vliegtickets Johannesburg boekt komt u in een stad waar verschillende culturen, gewoontes en heerlijk eten met elkaar samensmelten. Daarnaast is de natuur om de stad  Johannesburg heen geweldig. Een tripje naar het Kruger Nationaal park is zeker aan te raden. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 22 jun 2021 6 jul 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Swiss Swiss 22 jun 2021 6 jul 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg KLM KLM 27 okt 2020 10 nov 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 21 jan 2021 18 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven - Johannesburg KLM KLM 21 jan 2021 18 feb 2021 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Johannesburg Ethiopian Airlines Ethiopian Airlines 21 jan 2021 18 feb 2021 1 overstap
Brussel - National - Johannesburg Alitalia Alitalia 24 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 21 jan 2021 18 feb 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Als u met uw goedkope vliegtickets in Johannesburg landt, zal de zon u toelachen. Johannesburg ligt namelijk in een sub tropisch klimaat, wat het weer aangenaam maakt. Johannesburg is een stad met een lange en ingrijpende geschiedenis. Wat u daarom zeker moet bezoeken is het Apartheidsmuseum. Tevens is het een aanrader om door de sloppenwijk Soweto te lopen met een lokale gids. Als u een dierliefhebber bent, is het Leeuwenpark op 30 min rijden van het centrum een must.

 

Eten, drinken en uitgaan in Johannesburg

Johannesburg staat bekend om de grote diversiteit van het eten. Als u goed wilt eten moet u een winkelcentra opzoeken. Daar is Chefs in Motion een uitzondering op. Als u naar dit restaurant gaat, kijkt u uit over de Lone Hill. Als u meer wilt opgaan in de Zuid-Afrikaanse cultuur, dan moet u naar Soweto, daar kun je overal op straat eten kopen. Een leuke plek om naar toe te gaan is Wandies place. In Johannesburg vindt men niet veel terrasjes op straat, alles is verstopt in winkelcentra. Als u wilt uitgaan dan moet u naar Catz Pyjamas. De stad is meer dan de moeite waard om te bezoeken, dus boek snel vliegtickets naar Johannesburg.

 

Vervoer

 

U landt met uw goedkope vliegtickets Johannesburg op O.R. Tambo International  Airport. U bent ongeveer binnen 60 min in het centrum van de stad. De stad is gebouwd voor veel autoverkeer, dus u kunt het beste een auto huren, of een buskaartje kopen. De metro wordt vooralsnog als een onveilig plek voor toeristen gevonden.