Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Bosnië en Herzegovina

Goedkoop vliegen naar Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina is een fantastische vakantiebestemming. Nog maar weinig mensen uit West-Europa vliegen hier naartoe, dus het is een relatief onontdekte parel in de Balkan. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er directe vluchten naar de hoofdstad Sarajevo en ook vanaf Brussel en Düsseldorf zijn er goedkope vliegtickets naar Bosnië en Herzegovina beschikbaar. Vergelijk altijd de prijzen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen, want de prijzen lopen nogal uiteen. Zo weet je zeker dat je het goedkoopste vliegticket naar Bosnië en Herzegovina voor een lage prijs in je bezit hebt.

Onder andere de low cost airline Wizz Air biedt budget vliegtickets naar Bosnië en Herzegovina aan. Vanuit Nederland vlieg je hier in ongeveer twee uurtjes naartoe en het is dus de ideale bestemming voor een korte vliegreis. Bovendien heeft Bosnië en Herzegovina een eigen munteenheid, waardoor hier alles net als in Servië en Albanië veel goedkoper is dan in West-Europa.

Populaire stad in Bosnië en Herzegovina

Vliegen naar prachtig Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina is een mooi en nog vrij onontdekt land in de Balkan. Tot 1995 woedde de Bosnische oorlog en sindsdien is het land bezig met heropbouw. Vandaag de dag is het een prachtig land vol leuke stadjes en een wonderschone natuur. Vlieg je naar Bosnië Herzegovina, reis dan zeker af naar de stad Mostar met de bekende Stari Most Brug. Ook Sarajevo is een bezoek waard. Hier vind je veel bezienswaardigheden en interessante musea. En sla de Kravica-Watervallen niet over. Deze watervallen zijn maar liefst 150 meter brood en komen uit in een meer waar je een duik kunt nemen.

Door de prachtige natuur is Bosnië en Herzegovina een oase van rust voor wandelaars en natuurliefhebbers. Daarbij is het klimaat in Bosnië en Herzegovina zeer goed. Aan de kust heerst er een mediterraans klimaat en in het binnenland een landklimaat met warme zomers en koude winters. Hierdoor kun je in de bergen ook prima genieten van een skivakantie.

Wil je goedkoop vliegen naar Bosnië en Herzegovina? Vergelijk dan snel de tickets bij verschillende vliegmaatschappijen en je vindt altijd een voordelige vlucht naar Bosnië en Herzegovina.