Panorama

Goedkope vluchten naar Edmonton

reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Edmonton

Voor een voordelige vliegreis naar Edmonton in Canada hoef je niet lang te zoeken, want er is meer dan voldoende aanbod. Er vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol directe vluchten naar deze Canadese stad die je in 9 uur op je bestemming brengen. Voor goedkope vliegtickets kan je ook kijken naar een vlucht met een tussenstop. Hiermee ben je in een kleine 11,5 uur in Edmonton.

Ook vanaf Brussel zijn er vliegtickets voor een lage prijs naar Edmonton beschikbaar. Deze zijn allemaal met een tussenstop. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Canada en Brussels Airlines bieden allen vliegtickets aan naar Edmonton. Vergelijk dus snel de prijzen en je vindt altijd een ticket naar Edmonton voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Top vluchten naar Edmonton

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 8u40
di 23 mei di 6 jun
v.a. € 655 (p.p.)
WestJet
1 stop - 21u52
di 31 jan di 7 feb
v.a. € 273 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 19u2
di 23 mei di 6 jun
v.a. € 684 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Canada
1 stop - 14u44
zo 16 jul do 10 aug
v.a. € 674 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 14u40
di 31 jan di 7 feb
v.a. € 501 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis naar natuurlijk Edmonton

Edmonton ligt in de Canadese provincie Alberta en is tevens de hoofdstad van deze provincie. Edmonton is na Calgary de grootste stad van Alberta en er valt van alles te beleven. Zo heeft Edmonton vanwege de vele leuke festivals die hier het hele jaar door gehouden worden, de bijnaam “Canada’s festival city”. Genieten van de natuur doe je in een van de vele parken van Edmonton.

Zo zijn er de aaneengesloten parken die samen River Valley vormen. Dit is het langste aaneengesloten stadspark in heel Noord-Amerika en is zelfs 22 keer groter dan Central Park in New York. In Edmonton heerst er een landklimaat. Hierdoor kun je in de zomer in delen van River Valley kamperen. In de andere delen kan je in de winter gaan skiën.

Veelzijdig Edmonton: stap op het vliegtuig

In Edmonton kan je genieten van alle gemakken die een grote stad te bieden heeft. Naast het enorme stadspark en de leuke festivals vind je hier uiteraard ook interessante musea en restaurants. Shopliefhebbers halen hun hart op in West Edmonton Mall, het op één na grootste winkelcentrum van Noord-Amerika.

Qua vervoer is een auto handig om te huren tijdens een verblijf in Edmonton. Daarnaast rijden er een metro en een bus. Als je eenmaal geland bent op het vliegveld van de stad, dan doe je er 30 minuten over om met de auto naar het centrum te rijden. Met het openbaar vervoer ben je al snel 1,5 uur bezig om de binnenstad te bereiken.

Goedkoop vliegen naar Edmonton is zeer eenvoudig. Kijk op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Edmonton voor de meest lage prijs.