Panorama

Goedkope vluchten naar Edmonton

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Edmonton

Voor een vliegreis naar Edmonton in Canada hoef je niet langer te zoeken, want er is meer dan voldoende aanbod. Er gaan vanaf Amsterdam directe vluchten naar deze Canadese stad die je in 9 uur op je bestemming brengen. Voor goedkope vliegtickets kan je ook kijken naar een vliegreis met een tussenstop. Hiermee kan je in een kleine 11,5 uur in Edmonton landen.

Ook vanaf Brussel kan je naar Edmonton vliegen. Vanaf hier gaan echter alleen indirecte vluchten naar Edmonton. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Canada en Brussels Airlines bieden allemaal voordelige vliegtickets aan naar Edmonton waardoor er genoeg te vergelijken is. Stap op het vliegtuig en ervaar de prachtige stad Edmonton zelf. Boek je vakantie snel, je gaat er zeker geen spijt van krijgen.

Top vluchten naar Edmonton

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 10u15
za 25 sep za 23 okt
v.a. € 833 (p.p.)
KLM
Direct - 9u27
za 9 okt za 30 okt
v.a. € 833 (p.p.)
WestJet
1 stop - 11u34
zo 3 okt zo 17 okt
v.a. € 496 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 19u2
za 23 jul za 13 aug
v.a. € 1133 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Canada
1 stop - 15u57
ma 4 okt vr 22 okt
v.a. € 535 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Natuurlijk Edmonton

Edmonton ligt in de Canadese provincie Alberta en is ook de hoofdstad van deze provincie. De stad is na Calgary de grootse stad van Alberta en er valt van alles te beleven. Zo heeft Edmonton de bijnaam “Canada’s festival city” vanwege de vele leuke festivals die hier het hele jaar door gehouden worden. Ook is er veel natuur te vinden in de stad zelf met de vele parken die er door de stad heen te vinden zijn.

Zo zijn er de aaneengesloten parken die samen river valley vormen. Dit is het langste aaneengesloten stadspark in heel Noord-Amerika en is zelfs 22 keer groter dan Central Park in New York. Door het landklimaat wat in Edmonton heerst kan je in delen van dit park in de zomer gaan kamperen en in andere delen kan je in de winter gebruik maken van 4 skipistes om te skiën.

Veelzijdig Edmonton

In Edmonton kan je genieten van alle gemakken die een grote stad je te bieden heeft. Naast het enorme stadspark en de leuke festivals zijn er uiteraard ook interessante musea die je kan bezoeken en restaurants waar je een lekker hapje kan eten. Voor de shopliefhebbers is Edmonton ook een geweldige bestemming aangezien hier het 1 na grootste winkelcentrum van Noord-Amerika te vinden is: West Edmonton Mall.

Qua vervoer is een auto handig om te huren tijdens een verblijf in Edmonton. Toch kan je ook gebruik maken van het openbaar vervoer in de stad zoals de metro en de bus. Als je eenmaal geland bent op het vliegveld van de stad doe je er 30 minuten over om met de auto naar het centrum te rijden. Met het openbaar vervoer ben je al snel 1,5 uur bezig om de binnenstad te bereiken.