Goedkope vluchten naar Santiago

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Santiago

Santiago is een prachtige en gigantische stad. De hoofdstad van Chili wordt ook wel gezien als de modernste stad van Zuid-Amerika. Je kan vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Santiago vliegen. Vliegtickets naar Santiago kan je voor een lage prijs boeken. Ook vanuit Brussel en Dusseldorf gaan er vluchten naar Santiago. Het is redelijk ver vliegen, je bent ongeveer zeventien uur onderweg met een directe vlucht.

De luchthaven van Santiago is een grote, internationale luchthaven. Je komt makkelijk van het vliegveld naar de stad. Er rijden verschillende buslijnen van en naar het vliegveld. Je zit dan ongeveer veertig minuten in de bus. Ook kan je gebruik maken van een taxi om op je bestemming te komen. Lijkt Santiago je een leuke stad? Kijk dan ook eens naar Buenos Aires en Rio de Janeiro voor een leuke vliegreis waar je voor een lage prijs vliegtickets voor kunt boeken.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Santiago United Airlines United Airlines 26 jul 2021 9 aug 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Santiago Delta Air Lines Delta Air Lines 22 mrt 2021 13 apr 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Santiago KLM KLM 7 dec 2021 17 dec 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Santiago Meerdere airlines Meerdere airlines 6 sep 2021 27 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven - Santiago KLM KLM 6 sep 2021 27 sep 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Santiago Meerdere airlines Meerdere airlines 6 sep 2021 27 sep 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Santiago United Airlines United Airlines 2 jul 2021 29 jul 2021 2 overstappen
Brussel - National - Santiago Delta Air Lines Delta Air Lines 1 nov 2021 10 jan 2022 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Santiago Meerdere airlines Meerdere airlines 15 okt 2021 31 okt 2021 3 overstappen

Santiago

Santiago is de belangrijkste stad van Chili. Iets meer dan veertig procent van de totale bevolking van Chili woont in het stadsgebied van Santiago. Ook op economisch en cultureel gebied is de stad de belangrijkste van Chili. Het is een levendige en energieke stad waar iedere dag wel wat te beleven valt. Een heerlijke bestemming voor je vliegreis dus!

Santiago is gesticht door de Spaanse conquistador Pedro de Valdivia op 12 februari 1541. De locatie van de stad werd gekozen voor het heerlijke mediterraanse klimaat en het gemak waarmee de stad tegen vijanden verdedigd kon worden. De rivier Rio Mapocho splitst zich in tweeën en komt stroomafwaarts waar samen, zo ontstaat er een soort eiland. De grootste ramp van de stad vond plaats in 1863 toen er een brand uitbrak waar ruim tweeduizend mens bij om het leven kwamen.

Verken Santiago

In Santiago zijn veel bezienswaardigheden en is er veel te doen. De dingen die je absoluut niet mag missen zijn: Cerro San Cristobal: dit is een heuvel met vele wandelpaden en van waar je een prachtig uitzicht op de stad hebt. Santa Lucia hill is ook zo'n plek, vanaf hier heb je ook een mooi uitzicht over de stad en er zijn vele parken. Je kan dus heerlijk picknicken met uitzicht op Santiago. Ook een bezoek aan Plaza de Armas mag niet ontbreken, dit prachtige plein staat vol met mooie standbeelden en is omringd door imposante gebouwen.

Santiago is een gigantische stad. Veel toeristische trekpleisters liggen dan ook niet bij elkaar in de buurt. Gelukkig heeft Santiago een goed netwerk van openbaar vervoer. De stad heeft het meest uitgebreide metronetwerk van Zuid-Amerika, met vijf lijnen en meer dan honderd stations. Ook kan je gebruik maken van de bus. Het is slim om dan wel een woordje Spaans te spreken omdat het busnetwerk soms wat onoverzichtelijk kan zijn en je zo vragen kan stellen. Ook kun je gebruik maken van een van de vele taxi's in de stad.