Panorama

Goedkope vluchten naar Chengdu

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Chengdu

Vliegen naar China kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar naar de westelijke stad Chengdu is het goed te doen met directe vluchten vanaf Amsterdam en Düsseldorf. Vanaf Schiphol doe je er met zo’n directe vlucht 9 uur en 50 minuten over om op je bestemming te komen. Ook vanaf Brussel gaan er vluchten naar Chengdu. Hierbij moet je wel rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis, maar je kan dan wel goedkoper uit zijn.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways, China Southern Airlines en KLM bieden allemaal vliegtickets aan naar het mooie Chengdu, waardoor jij alleen nog maar de goedkoopste uit hoeft te zoeken en vervolgens op het vliegtuig te stappen. Geniet van deze veelzijdige stad tijdens een heerlijke vakantie in China.

Top vluchten naar Chengdu

Vanuit Amsterdam Schiphol

Cathay Pacific
1 stop - 20u20
do 10 mrt vr 18 mrt
v.a. € 967 (p.p.)
China Southern Airlines
1 stop - 16u37
vr 11 mrt do 17 mrt
v.a. € 2742 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Groen Chengdu 

Chengdu is behoorlijk centraal gelegen in China en is een echte miljoenenstad. Ondanks de vele inwoners heeft Chengdu de traditionele cultuur van de stad behoorlijk goed weten te behouden. Ook is Chengdu een van de groenste steden van alle grote steden van China. Als je naar China bent gekomen om panda’s te zien, ben je in Chengdu op de juiste plek. Vlakbij de stad ligt namelijk het Wolong pandareservaat waar je deze zeldzame dieren van dichtbij kunt bekijken.

Verder is Chengdu een erg veelzijdige stad. Door de stad heen kan je nog verschillende traditionele Chinese tempels vinden, maar ook wolkenkrabbers zijn her en der door de stad verspreid. Zo is er de 336 meter hoge West Pearl Tower die een prominente plek inneemt in de skyline van Chengdu.

Vervoer in Chengdu

Bij aankomt op het internationale vliegveld van Chengdu, ben je in 20 minuten rijden met de auto in het centrum. Ook de metro is een optie. Chengdu heeft een uitgebreid metronetwerk door de stad heen lopen, waarmee je gemakkelijke de verschillende delen van de stad kan ontdekken. Ook is Chengdu aangesloten met de trein op de hogesnelheidslijn van China. Hiermee is de stad verbonden aan onder andere Hong Kong en Shanghai.

In Chengdu ga je je zeker niet vervelen en kan je volledig ondergedompeld worden in de rijke Chinese cultuur en meer te weten komen over de geschiedenis van de stad. Met de panda’s in de buurt is er voor natuurliefhebbers ook genoeg te beleven in deze interessante stad. Boek dus snel je vliegtickets naar Chengdu en ontdek het zelf.