Panorama

Goedkope vluchten naar Chengdu

reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Chengdu

Vliegen naar China kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar naar de westelijke stad Chengdu is het goed te doen met directe goedkope vluchten vanaf Amsterdam en Düsseldorf. Vanaf Schiphol doe je er met een directe vlucht naar Chengdu 9 uur en 50 minuten over om op je bestemming te komen. Ook vanaf Brussel vertrekken er voordelige vluchten naar Chengdu. Hierbij moet je wel rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis, maar vaak ben je dan wel goedkoper uit.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways, China Southern Airlines en KLM bieden allemaal vliegtickets voor een lage prijs naar Chengdu. Vergelijk hiervoor alle tickets op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vliegticket naar Chengdu voor een prima budget.

Top vluchten naar Chengdu

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Airlines
1 stop - 21u45
za 29 apr zo 7 mei
v.a. € 2009 (p.p.)
EVA Air
1 stop - 34u27
za 22 jul vr 11 aug
v.a. € 2316 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 17u17
vr 28 apr zo 7 mei
v.a. € 3307 (p.p.)
Ethiopian Airlines
2 stops - 41u42
vr 21 jul vr 11 aug
v.a. € 2724 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar groen Chengdu 

Chengdu ligt centraal in China en is een echte miljoenenstad. Ondanks de vele inwoners heeft Chengdu de traditionele cultuur van de stad goed weten te behouden. Ook is Chengdu van alle Chinese steden een van de groenste. Als je naar China bent gekomen om panda’s te zien, ben je in Chengdu op de juiste plek. Vlakbij de stad ligt namelijk het Wolong pandareservaat waar je deze zeldzame dieren van dichtbij ziet.

Verder is Chengdu een erg veelzijdige stad. Door de stad heen vind je verschillende traditionele Chinese tempels, maar ook wolkenkrabbers staan her en der door Chengdu verspreid. Zo is er de 336 meter hoge West Pearl Tower die een prominente plek inneemt in de skyline van Chengdu.

Reizen naar en in Chengdu

Na aankomst op het internationale vliegveld van Chengdu ben je in 20 minuten rijden met de auto in het centrum. Daarnaast is de metro een optie. Chengdu heeft in de stad een uitgebreid metronetwerk, waarmee je gemakkelijk naar de verschillende delen van de stad reist. Ook is Chengdu met de trein aangesloten op de hogesnelheidslijn van China. Hiermee is de stad verbonden aan onder andere Hong Kong en Shanghai.

In Chengdu word je volledig ondergedompeld in de rijke Chinese cultuur en kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad. Bovendien is er met de panda’s in de buurt voor natuurliefhebbers genoeg te beleven. Boek dus snel je vliegtickets naar Chengdu en ontdek het zelf.

Vergelijk snel het aanbod van goedkope vluchten naar Chengdu op Goedkopevliegtickets.nl en boek een ticket voor de allerlaagste prijs.