Panorama

Goedkope vluchten naar Chengdu

Goedkope vluchten Chengdu

Vliegen naar China kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar naar de westelijke stad Chengdu is het goed te doen met directe goedkope vluchten vanaf Amsterdam en Düsseldorf. Vanaf Schiphol doe je er met een directe vlucht naar Chengdu 9 uur en 50 minuten over om op je bestemming te komen. Ook vanaf Brussel vertrekken er voordelige vluchten naar Chengdu. Hierbij moet je wel rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis, maar vaak ben je dan wel goedkoper uit.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways, China Southern Airlines en KLM bieden allemaal vliegtickets voor een lage prijs naar Chengdu. Vergelijk hiervoor alle tickets op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vliegticket naar Chengdu voor een prima budget.

Top vluchten naar Chengdu

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Eastern Airlines
1 stop - 18u12
zo 28 apr zo 5 mei
v.a. € 685 (p.p.)
China Southern Airlines
1 stop - 22u20
di 4 jun di 9 jul
v.a. € 686 (p.p.)
Lufthansa
2 stops - 21u40
wo 22 mei wo 5 jun
v.a. € 672 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air China
2 stops - 19u40
za 25 mei do 20 jun
v.a. € 802 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

China Eastern Airlines
2 stops - 25u
zo 29 sep zo 6 okt
v.a. € 530 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar groen Chengdu 

Chengdu ligt centraal in China en is een echte miljoenenstad. Ondanks de vele inwoners heeft Chengdu de traditionele cultuur van de stad goed weten te behouden. Ook is Chengdu van alle Chinese steden een van de groenste. Als je naar China bent gekomen om panda’s te zien, ben je in Chengdu op de juiste plek. Vlakbij de stad ligt namelijk het Wolong pandareservaat waar je deze zeldzame dieren van dichtbij ziet.

Verder is Chengdu een erg veelzijdige stad. Door de stad heen vind je verschillende traditionele Chinese tempels, maar ook wolkenkrabbers staan her en der door Chengdu verspreid. Zo is er de 336 meter hoge West Pearl Tower die een prominente plek inneemt in de skyline van Chengdu.

Reizen naar en in Chengdu

Na aankomst op het internationale vliegveld van Chengdu ben je in 20 minuten rijden met de auto in het centrum. Daarnaast is de metro een optie. Chengdu heeft in de stad een uitgebreid metronetwerk, waarmee je gemakkelijk naar de verschillende delen van de stad reist. Ook is Chengdu met de trein aangesloten op de hogesnelheidslijn van China. Hiermee is de stad verbonden aan onder andere Hong Kong en Shanghai.

In Chengdu word je volledig ondergedompeld in de rijke Chinese cultuur en kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad. Bovendien is er met de panda’s in de buurt voor natuurliefhebbers genoeg te beleven. Boek dus snel je vliegtickets naar Chengdu en ontdek het zelf.

Vergelijk snel het aanbod van goedkope vluchten naar Chengdu op Goedkopevliegtickets.nl en boek een ticket voor de allerlaagste prijs.