Panorama

Goedkope vluchten naar Hong Kong

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Hong Kong

Hong Kong bestaat uit twee grote eilanden en heel veel kleine eilandjes. Het is een prachtige wereldstad en een perfecte bestemming van je vliegreis. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Hong Kong. Ook kun je vliegen uit Dusseldorf en Brussel. Voor deze vluchten zijn goedkope vliegtickets beschikbaar. Het is ongeveer twaalf uur vliegen naar Hong Kong.

Er vliegen veel airlines naar Hong Kong. Vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals. Zo kun je goedkope vliegtickets naar Hong Kong boeken bij bijvoorbeeld KLM, Cathay Pacific of Lufthansa. Lijkt Hong Kong je een leuke bestemming? Kijk dan ook eens naar Hanoi of Manila als bestemming van je vliegreis.

Top vluchten naar Hong Kong

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u47
di 2 nov vr 19 nov
v.a. € 533 (p.p.)
Cathay Pacific
Direct - 11u47
zo 26 sep za 23 okt
v.a. € 638 (p.p.)
British Airways
1 stop - 21u57
zo 19 sep ma 1 nov
v.a. € 422 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 19u2
wo 12 jan di 18 jan
v.a. € 561 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

KLM
1 stop - 16u52
wo 8 sep wo 29 sep
v.a. € 446 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Hong Kong

Hong Kong meer dan 100 jaar een kolonie geweest van het Britse rijk werd in 1997 onafhankelijk. Het werd een onderdeel van China, maar het bleef een aparte status behouden, zo heeft Hong Kong eigen wetten en regelgeving. Hong Kong bestaat uit twee grote eilanden en heel veel kleine eilandjes. Het grote eiland Kowloon is verbonden aan China het andere eiland heet Hong Kong Island, dit eiland wordt ook wel Central genoemd.

Hong Kong betekent zoiets als “geurige haven” wat vandaag de dag nog steeds is te merken, dankzij de vele havens en levendige handel in allerlei producten komen allerlei geuren u tegemoet. Het is zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets Hong Kong te boeken omdat de stad een mooie mix heeft van de typische Britse en Chinese cultuur. 

Beleef Hong Kong

In Hong Kong moet je sowieso de Man Mo Tempel bezoeken, deze bijzondere tempel is indrukwekkend en behoort tot de cultuur van Hong Kong. Daarnaast is het leuk om door de stad te lopen en de verschillende Britse gebouwen te bekijken zoals The Cathedral Church of St. John maar ook een bezoekje aan Victoria Peak met het oude trammetje is leuk om te doen. Als je meer van sporten houdt dan is windsurfen op Cheung Chau echt de moeite waard. Daarnaast is het een hele vette ervaring om ’s avonds de lichtshow te bekijken.

Hong Kong is voor de liefhebber van eten een thuiskomen, want het is de culinaire hoofdstad van Azië. Typische Aziatische gerechten zoals kikker, eendentong en of duif kunnen hier worden gegeten. Goede restaurants zijn Din Tai Fung en M at the Fringe. Daarnaast kun je op de Night Market tevens heerlijke gerechten vinden. Een leuke uitgaanswijk is Soho, hier vindt men leuke barretjes en cafétjes. Leuke uitgaansgelegenheden zijn: Volar, Drop en Circle Tower Bars.