Panorama

Goedkope vluchten naar Hong Kong

Vergelijk vluchten naar Hong Kong

Zoek je goedkope vliegtickets naar de stad Hong Kong, dan ben je bij Goedkopevliegtickets.nl aan het juiste adres. Officieel hoort Hong Kong bij China, maar eigenlijk is het een land op zich dat bestaat uit twee grote eilanden en heel veel kleine eilandjes. Hong Kong is een echte metropool en de perfecte bestemming voor je vliegreis. 

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er directe vluchten naar Hong Kong. Ook zijn er voordelige tickets beschikbaar vanuit Düsseldorf en Brussel. De reistijd naar Hong Kong bedraagt ongeveer twaalf uur. Vergelijk altijd de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op die manier weet je zeker dat je een vlucht naar Hong Kong hebt voor het budget dat jij in gedachten had.

Zo bieden bijvoorbeeld KLM, Cathay Pacific of Lufthansa vliegtickets voor de meest lage prijs naar Hong Kong aan. Wil je naar Hong Kong vliegen, bekijk dan ook de prijzen van vliegtickets naar Shanghai en kijk of het goedkoper is als je hier overstapt.

Top vluchten naar Hong Kong

Vanuit Amsterdam Schiphol

Cathay Pacific
Direct - 11u32
ma 8 jul di 9 jul
v.a. € 732 (p.p.)
KLM
Direct - 12u47
ma 23 sep di 1 okt
v.a. € 890 (p.p.)
China Eastern Airlines
1 stop - 31u
ma 10 jun do 20 jun
v.a. € 497 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u12
ma 3 jun wo 12 jun
v.a. € 926 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

British Airways
1 stop - 24u47
di 22 okt di 5 nov
v.a. € 492 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Hong Kong, een mix van Britse en Chinese cultuur

Vlieg je naar Hong Kong, dan is het niet gek als je denkt dat je naar een stad in China reist. Het hoort officieel ook bij China, maar eigenlijk is het een op zichzelf staand “land”. Hong Kong heeft een eigen regering, behalve op het gebied van defensie en buitenlandse zaken.

Hong Kong is meer dan 100 jaar een kolonie geweest van het Britse rijk en werd in 1997 onafhankelijk. Het werd onderdeel van China, maar bleef een aparte status behouden. Hong Kong bestaat uit twee grote eilanden en heel veel kleine eilandjes. Het grote eiland Kowloon is verbonden aan China het andere eiland heet Hong Kong Island, dat ook wel Central wordt genoemd.

Hong Kong betekent zoiets als “geurige haven”, dat dankzij de vele havens en levendige handen in allerlei geurige producten overal is te merken. Door de mooie mix van de Britse en Chinese cultuur is het zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets naar Hong Kong te boeken.

Reis naar Hong Kong, de culinaire hoofdstad van Azië

Tijdens je verblijf in Hong Kong is de indrukwekkende Man Mo Tempel een absolute must. Maak ook eens een wandeling en bekijk de diverse Britse gebouwen zoals The Cathedral Church of St. John. Reis daarna met het oude trammetje naar Victoria Peak of ga windsurfen op de Cheung Chau. ‘s Avonds mag je de lichtshow niet missen.

Houd je van lekker eten, dan zit je goed in Hong Kong. Het is niet voor niets de culinaire hoofdstad van Azië. Neem plaats in een van de restaurants en proef een lokale specialiteit zoals kikker, eendentong of duif. Ook de Night Market is een aanrader voor heerlijk voedsel. Wil je uitgaan in Hong Kong, ga dan naar Soho.

Wil je goedkoop vliegen naar Hong Kong? Vergelijk dan de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en vind een vlucht naar Hong Kong van jouw keuze.