Panorama

Pegasus Airlines vliegtickets

Pegasus Airlines

Op zoek naar budget vliegtickets van Pegasus? Dan ben je bij Goedkopevliegtickets.nl aan het juiste adres. De low cost airline Pegasus Airlines is een Turkse vliegmaatschappij en het hoofdkwartier is gevestigd op het vliegveld Istanbul Sabiha Gökçen. Goedkope vluchten met Pegasus Airlines zijn beschikbaar met vertrek vanaf Amsterdam Schiphol en Brussel. In Duitsland kun je vertrekken vanuit Keulen en Düsseldorf.

De budget luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines is opgericht in 1990. Sinds 2007 werkt de vliegmaatschappij samen met de Turkse airline IZair. De vloot bestaat uit vliegtuigen van de vliegtuigfabrikanten Boeiing en Airbus. Boek je een voordelig vliegticket van Pegasus, dan kun je aan boord tegen betaling genieten van drankjes en snacks. Wel is het mogelijk om een ticketpakket te boeken. Deze pakketten hebben verschillende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan extra eten en drinken aan boord of juist extra ruimbagage.

Pegasus

Pegasus: boek je ticket bij deze Turkse prijsvechter

Pegasus staat vooral bekend als een Turkse prijsvechter. De dochtermaatschappijen zijn zowel iZair als Pegasus Asia. Buiten Europa vliegt Pegasus namelijk ook naar Azië en een naar een aantal Noord-Afrikaanse bestemmingen. Soms wordt er voor vluchten naar Azië en het Midden-Oosten ook wel de Aziatische beschildering voor een aantal vliegtuigen gebruikt.

Met een low cost ticket van Pegasus kun je vliegen naar bestemmingen in voornamelijk Europa en Turkije. Wist je bovendien dat uit onderzoek blijkt dat Pegasus Airlines in 2013 en 2014 de goedkoopste budgetmaatschappij van Europa was?

Vergelijk de lage prijzen van Pegasus

Vergelijk snel de lage prijzen van de low cost airline Pegasus op Goedkopevliegtickets.nl. Deze luchtvaartmaatschappij biedt goedkope vliegtickets naar topbestemmingen in Turkije zoals Istanbul, Izmir, Ankara, Antalya, Kayseri en Adana. Maar ook kun je bij Pegasus Airlines terecht voor budget vluchten naar Londen, Keulen, Tel Aviv en het Griekse Trabzon.

Op je vlucht met Pegasus Airlines mag je één stuk handbagage meenemen van maximaal 8 kilo. Ruimbagage mag niet meer dan 20 kilo wegen. Overbagage kun je tot twee uur voor de vlucht bijkopen. Houd er rekening mee dat er op de luchthaven zelf hogere tarieven worden gerekend.

Reserveer jouw voordelige vlucht van Pegasus Airlines

Boek nu de meest voordelige Pegasus vlucht op Goedkopevliegtickets.nl. Zoek jouw bestemming, vergelijk de lage prijzen en boek het goedkope vliegticket dat aan al jouw wensen voldoet. Alvast een prettige vlucht gewenst!