Vergelijk vluchten naar Ecuador

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Ecuador

Ecuador is een prachtig land in Zuid-Amerika, het is erg geliefd bij backpackers en natuurliefhebbers. Je kan goedkope vliegtickets naar Ecuador boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Ecuador, ook kun je direct vliegen vanuit Brussel en Dusseldorf. Vaak is vliegen met een tussenstop een stuk goedkoper, dan vlieg je via Madrid of Chicago en kan je honderden euro's besparen. Vergelijk daarom altijd voordat je boekt de prijzen van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals.

Er vliegen veel airlines naar Ecuador waarbij je goedkope vliegtickets kunt boeken. Bijvoorbeeld United Airlines, Air Europa of Lufthansa vliegen naar Ecuador. Het is slim om te kijken naar welke luchthaven je in Ecuador vliegt. De luchthaven van de hoofdstad Quito is bijvoorbeeld wel aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad, maar dit kan per luchthaven verschillen. Kijk daarom voordat je naar Ecuador vliegt goed naar hoe je gaat verder gaat reizen.

Populaire steden in Ecuador

Ecuador

Ecuador is een nog relatief onontdekt vakantieland bij westerse toeristen, maar onder natuurliefhebbers en backpackers wordt het steeds populairder. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is een zeer divers land. In Ecuador vind je een deel van het Andesgebergte, het Amazone regenwoud, de Galapagoseilanden en een heerlijk stukje Zuid-Amerikaanse kust. Het is dan ook een aanrader om een rondreis door dit prachtige land te maken zodat je kunt genieten van alle prachtige natuur die Ecuador rijk is.

Ook op cultureel gebied is Ecuador een divers land. Er leefde Indianenstammen en Inca's. Later kwamen de Spaanse conquistadores erbij. De resten van koloniaal Ecuador vind je terug in de hoofdstad Quito en het voelt alsof je terug bent in de tijd als je tussen de Incaruïnes van Cuenca staat. Ook de steden van Ecuador zijn bruisend. De Spaanse cultuur en keuken vind je overal terug, de inwoners van Ecuador zijn gastvrije mensen en als je door dit mooie land reist zul je dit voor jezelf meemaken.