Panorama

Goedkope vluchten Exeter

Goedkope vluchten naar Exeter

Goedkoop vliegen naar het Engelse Exeter is goed te doen, maar je moet wel rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam en Eindhoven vertrekken er vluchten naar Exeter met een tussenstop onderweg. Goedkope vliegtickets kan je bijvoorbeeld krijgen voor een vlucht vanaf Eindhoven waarmee je in een kleine 7 uur op je bestemming in het zuidwesten van Engeland aankomt.

Voordelige vliegtickets kan je boeken bij airlines zoals Aer Lingus en British Airways, maar ook KLM biedt vluchten voor een lage prijs naar Exeter. Er valt dus meer dan genoeg te vergelijken in het aanbod van budget tickets naar Exeter. Twijfel daarom niet langer en stap op het vliegtuig voor een heerlijk verblijf in het zuidwesten van Engeland.

Top vluchten naar Exeter

Vanuit Amsterdam Schiphol

Aer Lingus
1 stop - 16u30
za 28 sep za 5 okt
v.a. € 261 (p.p.)
British Airways
2 stops - 27u37
vr 1 nov ma 4 nov
v.a. € 509 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Aer Lingus
1 stop - 18u45
do 26 sep zo 29 sep
v.a. € 226 (p.p.)
British Airways
2 stops - 18u42
do 19 sep zo 22 sep
v.a. € 480 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Aer Lingus
1 stop - 24u17
do 19 sep zo 22 sep
v.a. € 266 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar Exeter

De Engelse stad Exeter ligt ongeveer net zo zuidelijk als Southampton en nog een stuk westelijker dan Bristol. De stad ligt aan de rivier de Exe en was al een bewoonde plek sinds de Romeinse tijd. Exeter is echter flink gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog de kathedraal is een van de weinige historische gebouwen die nog in tact is gebleven.

Volg daarnaast eens een rondleiding door de ondergrondse passages in de stad. Pas wel op, je moet absoluut niet claustrofobisch zijn als je dit gaat doen. Ook de natuur in de omgeving is de moeite waard om voor naar Exeter toe te vliegen. De prachtige bossen en heide zijn heerlijk om doorheen te wandelen en de kusten van de Jurassic Coast zijn plekken waar je zeker een kijkje moet nemen.

Vervoer in en rondom Exeter

Bij aankomst op het vliegveld van Exeter kan je met de auto in 20 minuten naar het centrum rijden. In een half uur word je met de bus naar de binnenstad gebracht en deze rijdt elk half uur. Tevens is Exeter aangesloten op het treinnetwerk en in een uur ben je met de trein al in Bristol. Toch is vooral een auto huren een prima idee om al het moois in de omgeving van de stad te ontdekken.

Voor een heerlijke vakantie in het zuiden van Engeland is vliegen naar Exeter een goed idee. Geniet van een Britse stad en de veelzijdige natuur in de omgeving. Je gaat je absoluut niet vervelen tijdens een bezoek aan Exeter, dus twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets snel.

Vergelijk snel alle budget vluchten naar Exeter op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt dan altijd een vliegticket naar Exeter voor het goedkoopste tarief.