Vluchten Gambia

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Gambia

Gambia mag dan wel het kleinste land van Afrika zijn, maar het wordt langzaam maar zeker de populairste vakantiebestemming van heel Afrika. Er zijn voor een lage prijs vliegtickets naar Gambia beschikbaar. Alleen vanuit Brussel kan je direct naar Gambia vliegen. Er gaan ook vluchten met overstap vanuit Amsterdam en Dusseldorf. Het is ongeveer acht uur vliegen naar Gambia. Vaak zijn de vluchten met een overstap een stuk goedkoper. Vergelijk daarom altijd de prijzen voor je boekt op Goedkopevliegtickets.nl zodat je voor een lage prijs je vliegtickets boekt.

Er vliegen veel airlines naar Gambia, zo gaan er vluchten van Brussels Airlines, Royal Air Maroc en Ethiopian Airlines. Bij deze luchtvaartmaatschappijen kan je voor een lage prijs vliegtickets naar Gambia boeken. De internationale luchthaven van Gambia ligt in de hoofdstad Banjul. Lijkt Gambia je een leuke bestemming? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Kaapstad of Sharm el-Sheikh

Populaire steden in Gambia

Gambia

Gambia is bij West-Europeanen steeds meer in populariteit gegroeid. In dit is niet zonder reden. Gambia heeft het ideale klimaat, er zijn prachtige resorts en hotels en de inwoners van Gambia zijn vriendelijk en gastvrij. Gambia wordt tegenwoordig gezien als hét go-to land als winterzonbestemming. Naast de zon is de Gambiaanse cultuur ook prachtig en heeft het land voor wandelaars en natuurliefhebbers ook veel te bieden. Een vliegreis naar Gambia is perfect om heerlijk tot rust te komen.

Het bekendste beeld van Gambia zijn de prachtige brede zandstranden die vol staan met palmbomen. Dit heeft natuurlijk een reden. De meeste stranden in Gambia voldoen helemaal aan het perfecte strandbeeld. Strandbedjes, een rieten parasol, palmbomen, prachtig wit zand en natuurlijk een cocktail in de hand. De hotels en resorts in Gambia zijn namelijk heel service gericht. Obers brengen je terwijl je van de zon aan het genieten bent heerlijke versnapering.