Panorama

Vluchten naar Hong Kong

Vergelijk vliegtickets naar Hong Kong

Hong Kong ligt in het zuidoosten van China en bestaat uit 2 grote eilanden. Officieel is het een Speciaal Administratieve Regio in China, wat inhoudt dat Hong Kong op economisch gebied totaal is afgesloten van de rest van China.

Hong Kong is een echte metropool en een bijzondere bestemming voor je vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Hong Kong, waarvoor goedkope vliegtickets beschikbaar zijn. Ook kun je voordelige vliegtickets naar Hong Kong vergelijken vanuit Düsseldorf en Brussel. De reistijd naar Hong Kong bedraagt ongeveer twaalf uur. Bij veel luchtvaartmaatschappijen vind je vaak tickets voor de meest lage prijs.

Vergelijk bijvoorbeeld de tarieven van de vliegmaatschappijen Cathay Pacific, KLM, Lufthansa of Emirates. Zo weet je zeker dat je een vliegticket naar Hong Kong in je bezit hebt voor een goed budget. Overigens is een vliegticket naar Shanghai ook een optie. Vanaf hier is het nog ongeveer drie uur vliegen naar Hong Kong. Soms kan dit goedkoper uitpakken dan een rechtstreekse vlucht.

Populaire stad in Hong Kong

Vliegen naar Hong Kong: natuur, strand en natuurlijk cultuur

Denk je aan Hong Kong, dan denken de meesten aan een drukke stad. Maar dit is slechts een gedeelte, omdat dit algemene beeld wordt gecreëerd. Dat Hong Kong zo’n 262 eilanden telt waarvan een deel onbewoond is, een aantal prachtige stranden en bijzondere stukjes natuur heeft, dat weet men niet vaak.

Eigenlijk is Hong Kong een “mini land”, met het levendige centrum als centraal hart. Hier wonen de meeste mensen en blijven de meeste toeristen hangen. Maar neem ook eens de moeite om het eiland Lantau of de zuidkant van het eiland Hong Kong (Repulse Bay, Stanley) te ontdekken. Zo zie je dat Hong Kong meer is dan alleen maar winkelcentra, noodleshops en wolkenkrabbers!

Overigens is stadsdeel Kowloon wel een aanrader. Hier vormen de restaurants, hotels, winkels, bezienswaardigheden in combinatie met veel neonlicht het straatbeeld. Bezoek hier zeker de Temple Street Market met veel koopwaar en de beste plek om heerlijk op straat te eten.

Goedkoop vliegen naar Hong Kong is zeer eenvoudig! Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt snel een zeer voordelig vliegticket naar Hong Kong.