Panorama

Cathay Pacific vluchten

Cathay Pacific

Het Aziatische Cathay Pacific is gevestigd in Hong Kong. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1946 en beschikt over een vloot van meer dan 170 vliegtuigen van de merken Airbus en Boeing. Jaarlijks worden er met deze vliegmaatschappij meer dan 24 miljoen passagiers vervoerd. Een goedkoop vliegticket is dus zo gevonden. De thuisbasis van Cathay Pacific is Hong Kong International Airport.

Wist je bovendien dat Cathay Pacific met een van de jongste en modernste vloten ter wereld vliegt? Het is daarom niet vreemd dat de airline ook een uitgebreid routenetwerk, comfortabele zitmogelijkheden en kwaliteit aan boord biedt. Hierdoor is Cathay Pacific een aantal keer uitgeroepen tot “World’s Best Airline” van Skytrax.

Cathay Pacific

Vliegtickets Cathay Pacific: waar kun je naartoe?

Boek je een voordelige vlucht van Cathay Pacific, dan vind je aan boord alle faciliteiten die je nodig hebt. Zo kun je met de WiFi aan boord op het internet surfen en het laatste nieuws lezen. Bovendien kun je dataroaming op je mobiele telefoon inschakelen zodat je sms’jes ontvangt. Op langeafstandsvluchten van Cathay Pacific beschik je over een eigen entertainmentscherm. Het aanbod van de films en podcasts wordt elke maand gewisseld.

Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er met Cathay Pacific genoeg vliegtickets voor een lage prijs te boeken. Dit zijn voornamelijk intercontinentale vluchten. Wil je bijvoorbeeld naar New York, Manila, Seattle of Delhi? Dan is Cathay Pacific jouw airline. Ook Beijing, Los Angeles, Johannesburg en Dubai behoren tot de mogelijkheden van vliegtickets bij Cathay Pacific.

Inchecken en bagage bij Cathay

Net zoals bijvoorbeeld Singapore airlines of KLM, zijn er verschillende manieren om bij Cathay Pacific in te checken. De eenvoudigste manier is online inchecken en dit mag vanaf 48 uur voor vertrek. Daarnaast mag je bij een selfservice-kiosk inchecken of bij het bagageafgiftepunt. Dit kan tot ongeveer 1 uur voor vertrek.

Hoeveel bagage mag ik meenemen bij Cathay Pacific? Dit verschilt per vliegklasse, maar standaard geldt dat je gratis een stuk handbagage mee mag nemen van maximaal 7 kilo en een afmeting van 56 x 36 x 23 cm. Voor ruimbagage is het mogelijk om maximaal 30 kg mee te nemen in de Economy Class. In de Business Class is dit zelfs 40 kg.

Boek een goedkope Cathay Pacific vlucht

Vluchten van Cathay Pacific vind je op Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de prijzen en je vindt altijd een intercontinentale vlucht van het Aziatische Cathay voor het budget dat jij wenst.