Vliegtickets Hongarije

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Hongarije

Hongarije is een prachtig land met een tumulte geschiedenis die ook overal nog terug is te zien. Op minder dan twee uur vliegen vanuit Amsterdam ligt dit prachtige land, je kan hier naartoe goedkope vliegtickets boeken. Vanuit verschillende luchthavens gaan er vluchten naar Hongarije. Vaak is de beste optie om te vliegen vanuit Amsterdam of Eindhoven. Maar je kan ook vanuit België of Duitsland vliegen. Er gaan vluchten van verschillende budget low cost airlines naar Hongarije. Je kan vliegen met Ryanair, Brussels Airlines of Wizz. Vliegtickets naar Hongarije zijn erg goedkoop, vaak heb je al een retourvlucht voor een paar tientjes!

Vaak vlieg je naar de luchthaven van de hoofdstad Budapest Hongarije is de perfecte bestemming voor een korte vliegreis. Het is een prachtig en goedkoop land. Doordat Hongarije nog haar eigen munteenheid heeft, de Hongaarse forint (HUF) is alles hier erg goedkoop in vergelijking tot andere landen in Europa. Vaak zijn de vluchten naar Hongarije vanuit Eindhoven het goedkoopst, maar vergelijk vooral de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Lijkt Hongarije je wat? Kijk dan ook naar bijvoorbeeld Bratislava of Warschau

Populaire steden in Hongarije

Ontdek Hongarije

Hongarije heeft een tumulte geschiedenis gehad. Het is een van de machtigste landen in Europa geweest om vervolgens volledig te vervallen. In de hoofdstad Budapest staat bijvoorbeeld een van de grootste parlementsgebouwen van de wereld. Een prachtig gebouw liggend aan de rivier de Donau, als je op vliegreis gaat naar Hongarije moet je dit zeker gezien hebben. Door het hele land zie je resten van de geschiedenis van het land. Prachtige oude gebouwen die in verval zijn geraakt door verwaarlozing ten tijde van de Sovjet-Unie en grootste betonnen gebouwen die ten tijde van de Sovjet-Unie gebouwd zijn. De natuur is dit land is ook prachtig. Er zijn nog veel echt wilde bossen te vinden, waardoor dit land voor wandelaars ook de perfecte bestemming is.

Hongarije heeft een heerlijk klimaat. Het ligt in een overgangsgebied van een zeeklimaat naar een landklimaat. Dit betekent dat de zomers heerlijk warm zijn, vaak net zo warm als in Zuid-Frankrijk, wat dit land ook tot een perfecte bestemming voor een vakantie naar de zon maakt. De winters zijn zeer koud. Wat dus betekent dat je hier ook goed kan skiën. Het voordeel van skiën in Hongarije tegenover Zwitserland of Oostenrijk is dat het vaak echt een stuk goedkoper is! Dus wacht niet langer en boek vandaag nog je vliegtickets naar dit mooie vakantieland.