Panorama

Vliegtickets Hongarije

Goedkoop vliegen naar Hongarije

Hongarije ligt op minder dan twee uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Dit prachtige land heeft een turbulente geschiedenis en dat zie je overal nog terug. Naar Hongarije zijn er genoeg budget vliegtickets te vinden en de meeste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam of Eindhoven. Echt goedkoop vliegen naar Hongarije doe je met een low cost vliegmaatschappij zoals Ryanair, Brussels Airlines of Wizz Air. Je vertrekt dan vanuit België of Duitsland. Een vliegticket voor een lage prijs naar Hongarije vinden is zeer eenvoudig, vaak kosten de vluchten namelijk maar een paar tientjes.

Hongarije is de perfecte bestemming voor een korte vliegreis en de meeste vluchten gaan naar de hoofdstad Budapest. In vergelijking tot andere Europese hoofdsteden, is in Hongarije het leven nog relatief goedkoop. Als je overigens enthousiast bent over dit land, dan is een stedentrip naar Bratislava of Warschau wellicht ook iets voor jou.

Populaire stad in Hongarije

Vliegen naar Hongarije: zon, steden en een rijke geschiedenis

Hongarije kent een rijke geschiedenis. Het was een van de machtigste landen van Europa en raakte vervolgens volledig in verval. Vandaag de dag is er weer veel hersteld, maar de overblijfselen zijn nog goed zichtbaar. In de hoofdstad Budapest vind je aan de Donau nog een van de grootste parlementsgebouwen ter wereld. Verder beschikt het hele land over bijzondere oude gebouwen en een prachtige natuur, wat Hongarije een geschikte bestemming maakt voor wandelaars.

Hongarije ligt in een overgangsgebied van zeeklimaat naar landklimaat. Dit betekent warme zomers en zeer koude winters. In de zomer is het prima toeven aan een van de meren zoals het Balatonmeer of het Velencemeer. In de winter kun je hier prima skiën en in vergelijking met Zwitserland of Oostenrijk is het skiën in Hongarije bovendien een stuk goedkoper.

Goedkope vliegtickets naar Hongarije zijn zo gevonden! Vergelijk snel alle budget luchtvaartmaatschappijen en vind een voordelige vlucht naar dit veelzijdige land.