Panorama

Vluchten Delhi

Vergelijk vliegtickets naar Delhi

Delhi is een gigantische metropool en de hoofdstad van India. De stad heeft meer dan 16 miljoen inwoners. Zoek je vluchten voor een bepaald budget naar Delhi, vergelijk dan altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Vanwege de lange reistijd van ongeveer acht uur vliegen er geen low cost airlines naartoe, maar luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Emirates en Qatar Airways proberen zoveel mogelijk vliegtickets voor een lage prijs naar Delhi aan te bieden. Bovendien is het vaak een stuk voordeliger om met een tussenstop naar Delhi te vliegen. Dit kan bijvoorbeeld vanuit Brussel en Düsseldorf. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je meestal rechtstreeks naar Delhi.

Vanaf de luchthaven van Delhi reis je met de metro of een taxi in ongeveer vijftig minuten naar het centrum. Als je geïnteresseerd bent in Delhi, kijk dan ook eens voor goedkope vliegtickets naar Mumbai.

Top vluchten naar Delhi

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 8u42
di 3 sep di 1 okt
v.a. € 497 (p.p.)
Air India
Direct - 8u20
zo 10 nov do 21 nov
v.a. € 543 (p.p.)
Air France
1 stop - 12u17
ma 2 sep di 1 okt
v.a. € 423 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
1 stop - 22u42
vr 4 okt wo 23 okt
v.a. € 975 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u52
za 5 okt za 19 okt
v.a. € 900 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Delhi en bewonder de vele trekpleisters

Delhi is ooit in het koloniale tijdperk gesticht door de Britten en is uitgegroeid tot een echte wereldstad. De Britse koloniale trekjes zijn hier nog goed terug te zien, zo is de stad planmatig aangelegd en zijn er typisch Britse gebouwen en parken gevestigd. Het gezellige, kleurrijke, drukke maar bovenal mooie Delhi is absoluut een aanrader om naartoe te vliegen.

In Delhi vind je veel Britse bouwwerken zoals het Rashtrapati Bhavan, de grootste ambtswoning ter wereld. Bezoek ook de Sacred Heart Cathedral, de India Gate, Laxminarayan Temple en de Gurudwara Bangla Sahib. Kunstliefhebbers gaan naar het Nationaal Museum van Delhi, een van de grootste musea van India met topstukken uit de Aziatische kunst.

Voordelige vliegtickets Delhi, hoofdstad van India

In Delhi kun je heerlijk eten. De Indiase metropool is rijk aan restaurants en gezellige eettentjes. Neem bijvoorbeeld plaats bij Three Sixty en Spice Route. Het restaurant Bukhara staat bovendien in de top 50 van beste restaurants van de wereld.

Het vervoer in Delhi is een absolute chaos. Een taxi of een auto met chauffeur is daarom de beste mogelijkheid om de stad te verkennen. De bussen en taxi’s zijn bijzonder goedkoop. De stad te voet verkennen wordt wat lastig, want veel toeristische trekpleisters liggen ver bij elkaar vandaan.

Goedkoop vliegen naar Delhi? Bekijk dan de tarieven van verschillende vliegmaatschappijen. Zo vind je altijd de beste deal voor een vlucht naar Delhi.