Vluchten Delhi

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Delhi

Delhi is een gigantische metropool met meer dan 16 miljoen inwoners. New Delhi is ook de hoofdstad van India. Je kan goedkope vliegtickets naar Delhi boeken. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten naar Delhi die verzorgd worden door KLM. Het is dan ongeveer acht uur vliegen naar Delhi. Ook is het mogelijk om met een tussenstop te vliegen naar Delhi, dat kan bijvoorbeeld vanuit Brussel of Dusseldorf.

Het is meestal een stuk goedkoper een te vliegen met een overstap. Vergelijk altijd de prijzen voor de beste deal. Er vliegen met overstap verschillende airlines naar Delhi, waaronder Swiss en Lufthansa. Vanuit de luchthaven van Delhi kun je met de metro naar het centrum reizen, ook kan je gebruik maken van een taxi. Je bent ongeveer vijftig minuten onderweg van de luchthaven naar het centrum. Lijkt Delhi je een mooie stad? Kijk dan ook eens voor goedkope vliegtickets naar Mumbai of Hong Kong.

Top vluchten naar Delhi

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 8u5
do 9 sep wo 29 sep
v.a. € 592 (p.p.)
Swiss
1 stop - 12u25
ma 1 nov zo 21 nov
v.a. € 353 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 13u45
vr 10 sep vr 8 okt
v.a. € 733 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Alitalia
1 stop - 19u42
ma 29 nov ma 6 dec
v.a. € 409 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 13u50
di 20 jul wo 28 jul
v.a. € 397 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Delhi

Delhi is ooit gesticht door de Britten in het koloniale tijdperk en is nu uitgegroeid tot een wereldstad. De Britse koloniale trekjes zijn nog goed terug te zien in de stad, zo is de stad heel erg planmatig aangelegd en bezit het ook typische Britse gebouwen en parken. Delhi is een stad om zeker naar toe te gaan, het een gezellige, kleurrijke, drukke maar bovenal een mooie stad. 

De stad kent nog vele Britse bouwwerken uit de koloniale tijd, die zeker het bezoeken waard zijn zoals bijvoorbeeld de Rashtrapati Bhavan, dit is de grootste ambtswoning uit de wereld. Andere mooie gebouwen om te bezoeken zijn Sacred Heart Cathedral , de India Gate, Laxminarayan Temple en Gurudwara Bangla Sahib. Als je van kunst houdt dan moet je zeker eens naar de National Museum of Delhi gaan, dit is een van de grootste musea van India en kent veel topstukken uit de Aziatische kunst. 

Ontdek Delhi

Alleen om het lekkere eten zou je al naar Delhi moeten gaan De stad is rijk aan vele restaurantjes, eettentjes en gezellige theehuisjes. Leuke restaurants zijn: Three Sixty en  Spice Route. Waar je ook zeker moet eten is Bukhara, dit restaurant staat in de top 50 van de beste restaurants van de wereld.

Het vervoer in de stad is een grote chaos, daarom is het aanraden om met een bus of een taxi je te laten vervoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Bussen en taxi’s zijn bijzonder goedkoop. Het is niet aan te raden de stad te voet te verkennen, want veel toeristische trekpleisters liggen ver bij elkaar vandaan.