Vluchten Mumbai

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Mumbai

Mumbai of Bombay zoals het soms ook wel genoemd wordt is de grootste metropool van India. Het is een prachtige bestemming van je vliegreis. Je kunt voor een lage prijs naar Mumbai vliegtickets boeken. Er gaan vanuit Nederland en omstreken geen directe vluchten naar Mumbai. Vaak kan je wel met een overstap vliegen vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Je vliegt dan via bijvoorbeeld Zürich of München

Naar Mumbai ben je iets minder dan elf uur aan het vliegen. Er gaan vluchten van bijvoorbeeld Swiss, Lufthansa en KLM waarbij je voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken. Doordat je reist met een overstap is het slim om van te voren de prijzen van vluchten te vergelijken voor de beste deal. De luchthaven van Mumbai is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad, met de bus of de trein reis je gemakkelijk van en naar de luchthaven.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Mumbai Meerdere airlines Meerdere airlines 8 dec 2021 6 jan 2022 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Mumbai Swiss Swiss 8 dec 2021 7 jan 2022 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Mumbai KLM KLM 10 feb 2021 16 feb 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Mumbai Meerdere airlines Meerdere airlines 16 sep 2021 7 okt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Mumbai KLM KLM 8 feb 2021 21 feb 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Mumbai Meerdere airlines Meerdere airlines 23 mei 2021 30 mei 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Mumbai Meerdere airlines Meerdere airlines 9 feb 2021 16 feb 2021 2 overstappen
Brussel - National - Mumbai Turkish Airlines Turkish Airlines 6 nov 2021 26 nov 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Mumbai Meerdere airlines Meerdere airlines 23 mei 2021 30 mei 2021 3 overstappen

Mumbai

Mumbai is een imposante metropool waar dag en nacht altijd wel wat te beleven valt. De stad is al meer dan tweeduizend jaar oud! Overal staan imposante overblijfselen uit het koloniale tijdperk en prachtige, unieke bouwwerken uit de periode van het oude India. Ook kun je in Mumbai genieten van de heerlijke Indiaanse keuken en unieke cultuur.

 Mumbai heeft een lange geschiedenis. Al sinds de steentijd zijn de eilanden bewoond geweest. In 1543 kwamen de eilanden onder Portugese controle in ruil voor een bondgenootschap met de sultan. In 1661 kwamen ze onder Britse controle en begon de stad steeds belangrijker te worden voor de Britse Oostindische Compagnie. Het is ook een belangrijk bolwerk geweest in de Indianse onafhankelijkheidsbeweging van Ghandi. Na de onafhankelijkheid in 1947 bleef de stad belangrijk en doorgroeien.

Beleef Mumbai

Er zijn veel bezienswaardigheden in Mumbai. Dingen de je echt gezien moet hebben zijn de Global Vipassana Pagode, de Shree Siddhivinayak en de Gateway of India. Dit zijn prachtige oude gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis en de ontwikkeling van de stad. Als je van moderne architectuur houdt mag je Bandra-Worli Sea Link niet missen. Dit is een prachtige moderne brug die twee eilanden van Mumbai met elkaar verbindt.

Ook rond Mumbai is er genoeg te beleven. Kanheri Caves zijn erg leuk om te bezoeken en ook de Elephanta Caves mogen niet aan je bezoek aan Mumbai ontbreken. Mumbai is een gigantische stad. Het is daarom ook niet mogelijk om de stad te voet te ontdekken. Je kunt gebruik maken van taxi's om de stad te doorkruisen, deze zijn relatief goedkoop.