Panorama

Vergelijk vluchten naar Letland

Goedkoop vliegen naar Letland

Letland is één van de drie Baltische Staten en nog relatief weinig toeristen vliegen hier naartoe. Echter wordt land langzaam toch steeds populairder. Goedkoop vliegen naar deze Baltische Staat is dan ook niet moeilijk. Vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf zijn er rechtstreekse vluchten naar Letland beschikbaar. Maar vaak is het een stuk voordeliger om met een overstap te vliegen. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl, zodat je zeker weet dat je een vliegticket naar Letland voor de meest lage prijs in je bezit hebt.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Letland. Zo vind je budget vluchten bij onder andere de low cost airlines Ryanair en Wizz en ook de vliegmaatschappijen KLM en Lufthansa bieden tickets naar Letland aan. Je vliegt dan eigenlijk altijd naar de hoofdstad Riga. Als Letland je een leuke bestemming lijkt, kijk dan ook eens voor een vliegreis naar de twee andere Baltische hoofdsteden Tallinn en Vilnius.

Populaire stad in Letland

Voordelige vliegtickets Letland zijn zo gevonden!

Letland is misschien niet heel groot, maar wist je dat het een van de groenste landen van Europa is? Steeds meer toeristen vliegen naar Letland en dat is niet zonder reden. Bewonder bijvoorbeeld de prachtige natuur in het Nationaal Park gauja en geniet van het strand en veel cultuur in het kustplaatsje Liepaja. Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad Riga niet ontbreken. Hier vind je genoeg bezienswaardigheden op zowel architectonisch, historisch als cultureel gebied. Kastelen bewonderen en skiën doe je vooral in Sigulda. Dit wintersportoord heeft bovendien als bijnaam het “Zwitserland van Letland”.

Letland heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis en door het hele land zie je dit nog terug. Bezichtig bijvoorbeeld de Basiliek van Aglona, een prachtige kerk in het zuidoosten van Letland. Of bezoek Ventspils in het noordwesten. Je vindt hier een belangrijke haven, waardoor Ventspils de rijkste stad van Letland is. In het historische centrum vind je het Livonijas Ordena pils, een verdedigingsfort uit de dertiende eeuw dat een hoofdrol heeft gespeeld in het verdedigen van Letland.