Vergelijk vluchten naar Letland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Letland

Letland is een van de drie Baltische Staten en een nog relatief onbekende bestemming voor toeristen, het begint echter steeds populairder te worden en niet zonder reden. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten richting Letland. Ook kun je vliegen vanuit Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Al dan niet met een overstap. Voor deze vluchten zijn erg goedkope vliegtickets beschikbaar. Vaak is het goedkoper om te vliegen met een overstap. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en bespaar tientallen euro's!

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Letland. Je kunt goedkope vliegtickets kopen bij budget airlines zoals Ryanair. Vaak verkopen reguliere luchtvaartmaatschappijen zoals Air Baltic, Norwegian en SAS ook goedkope vliegtickets naar Letland. De enige internationale luchthaven in Letland is die van de hoofdstad Riga. Lijkt Letland je een leuke bestemming? Kijk dan ook eens voor een vliegreis naar de twee andere Baltische hoofdsteden Tallinn en Vilnius.

Populaire steden in Letland

Letland

Letland is misschien niet een heel groot land, maar wist je dat het een van de groenste landen van Europa is? De helft van het oppervalkete van Letland bestaat uit bos, het land telt meer dan 3.000 meren en 12.000 rivieren! Ook heeft Letland een prachtige kust met witte zandstranden en badplaatsen van net iets minder dan vijfhonderd kilometer. Ook heeft Letland zijn eigen wintersportoord. Namelijk de stad Sigulda met de bijnaam het Zwitserland van Letland. Je kunt hier heerlijk wintersporten, bobsleeën en wandelen.

Letland heeft ook een lange en vruchtbare geschiedenis waar je door het hele land nog dingen van terug ziet. Zo heeft Letland veel kastelen en burchten. Ook is het land bekend om zijn bijzondere eigen keuken. De hoofdstad Riga is een welvarende en kosmopolitische plaats. Deze stad staat nog vol met middeleeuwse architectuur en gebouwen in de art nouveau stijl.