Vluchten Litouwen

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Litouwen

Litouwen is een prachtig vakantieland in Oost-Europa. Het land wordt steeds populairder onder toeristen, dit is niet zonder reden. Het is daarom een heerlijke bestemming van je vliegreis. Naar Litouwen zijn goedkope vliegtickets beschikbaar. Je kunt zowel directe als indirecte vluchten naar Litouwen boeken. Bij een directe vlucht is het mooie land ongeveer twee uur vliegen. Je kunt direct vliegen vanuit zowel Amsterdam als Eindhoven. Ook gaan er directe vluchten uit Brussel, Dusseldorf en Keulen. Vaak is het wel makkelijker om vanuit Nederland te vliegen.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Litouwen. Vaak kun je goedkope vliegtickets boeken bij budget airlines zoals Ryanair en Wizz. Veel reguliere luchtvaartmaatschappijen bieden ook goedkope vliegtickets aan. Vergelijk daarom voor de beste deal de prijzen van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deal en bespaar zo tientallen euro's! Als Litouwen je een prachtig land lijkt dan moet je ook de andere Baltische Staten gezien hebben. Boek snel je vliegreis naar de Tallinn, de prachtige hoofdstad van Estland of Riga, de levendige hoofdstad van Letland.

Populaire steden in Litouwen

Litouwen

Litouwen is een prachtige bestemming van je vliegreis als je zin hebt in veel cultuur. Het is met name bekend van de vele muziekfestivals die plaatsvinden in de hoofdstad Vilnius en de stad Klaipeda. Van traditionele volksmuziek tot moderne muziekstromingen, het komt allemaal langs. Het is dan ook niet gek om te beweren dat de inwoners van Litouwen van muziek houden. Ook heeft iedere plaats wel een folkloristisch museum. Hier kun je in de bijzondere lokale verhalen duiken.

Litouwen is ook een mooi land om te bezoeken. De hoofdstad Vilnius is een prachtige oude stad die vol staat met mooi gebouwen uit de barokke en gotische periode. De natuur van Litouwen is ook uniek. Het land heeft vele moerassen, die vaak terugkomen in de folklore, die bij vele natuurliefhebbers en wandelaars in de smaak vallen vanwege de bijzondere sfeer die hier hangt. Wacht dus niet langer en boek nu goedkope vliegtickets naar Litouwen.