Panorama

Vluchten Litouwen

Vergelijk vliegtickets naar Litouwen

Litouwen is een prachtig vakantieland in Oost-Europa. Steeds meer toeristen vliegen hier naartoe. Naar Litouwen zijn er voordelige vliegtickets beschikbaar en je kunt zowel rechtstreeks als met een overstap naar dit land reizen. Goedkoop vliegen is zeer eenvoudig, want veel luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Finnair en de low cost airlines Ryanair en SAS bieden vliegtickets voor een lage prijs naar Litouwen aan. Vergelijk dus altijd de prijzen, want deze kunnen erg verschillen. Als je de diverse tarieven hebt bekeken, dan weet je zeker dat je een budget vliegticket naar Litouwen in je bezit hebt.

Vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven gaan er directe vluchten naar Litouwen en ook vanaf Brussel, Düsseldorf en Keulen vind je goede vliegdeals. Maar vaak is het het makkelijkste om uit Nederland te vliegen. Als je geïnteresseerd bent in Litouwen, dan zijn de andere Baltische Staten ook iets voor jou. Zoek hiervoor naar goedkope vliegtickets naar bijvoorbeeld Tallinn of Riga.

Populaire steden in Litouwen

Goedkoop vliegen naar Litouwen, bijzonder en divers land

Litouwen is een prachtige bestemming om naartoe te vliegen als je zin hebt in cultuur. Het land staat vooral bekend om de vele muziekfestivals die plaatsvinden in de hoofdstad Vilnius en de stad Klaipeda. Bovendien is Vilnius een van de hoogtepunten van Litouwen. Bezoek hier het historische centrum en interessante musea. Daarnaast zijn Kernave en Kaunas aanraders als je een stadje wilt ontdekken.

Natuurliefhebbers reizen af naar het Nationaal park Trakai en het Nationaal Park Aukštaitija met uitgestrekte bossen en mooie meren. Dit park ligt op 100 kilometer ten noorden van Vilnius en heeft een grote biodiversiteit. In het gebied zijn diverse wandelroutes in verschillende moeilijkheidsgraden uitgestippeld. Bovendien kun je hier het meer per boot verkennen. Maak ook een uitstapje naar Paluse met een historisch centrum en mooie kerk. Museum bezoeken? Ga dan naar het Openluchtmuseum Gruto Parkas. Hier leer je alles over de tijden dat Litouwen onder invloed was van de Sovjet-Unie. Je vindt hier beelden die nog uit het Sovjettijdperk stammen en ook zijn er een fotogalerij, expositie en speeltuin met dierenweide.

Wacht dus niet langer en boek nu goedkope vliegtickets naar Litouwen.