Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Monterrey

Goedkope vliegtickets Monterrey

Monterrey is een van de grootste steden van Mexico en staat bekend om zijn industrie en technologie. Wil je goedkoop vliegen naar Monterrey, dan zijn er voordelige vliegtickets beschikbaar. Vluchten naar Monterrey vertrekken vanaf de luchthavens Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Bij onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM, Delta Air Lines, American Airlines en Aeromexico kun je vliegtickets naar Monterrey vergelijken die het beste passen bij jouw budget.

Vergelijk daarom snel alle voordelige vluchten naar het Mexicaanse Monterrey op Goedkopevliegtickets.nl. Op die manier vind je altijd een vlucht naar Monterre voor de meest lage prijs. Maak je een rondreis door Mexico? Kijk dan ook eens of eerst vliegen naar Mexico City, Cancun of Guadalajara goedkoper is.

Top vluchten naar Monterrey

Vanuit Amsterdam Schiphol

British Airways
1 stop - 18u42
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 739 (p.p.)
Air Canada
1 stop - 13u22
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 880 (p.p.)
American Airlines
2 stops - 24u21
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 782 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

United Airlines
1 stop - 22u37
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 1013 (p.p.)
Aeromexico
1 stop - 23u44
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 1393 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Monterrey en verken Sierra Madre

Monterrey ligt in het dal en wordt omgeven door een bijzonder bergachtig gebied in Noordoost-Mexico. Het is waarschijnlijk niet de eerste stad waar je aan denkt tijdens een reis door Mexico en er bestaat een grote kans dat je naar Monterrey vliegt om over te stappen. Toch is de stad zeker een bezoekje waard. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht vanaf de Cerro del Obispado (bisdom Hill), vaar met een rivierboot over de kunstmatige rivier Paseo Santa Lucia en bekijk hedendaagse kunst in het museum MARCO.

Monterrey is de ideale uitvalsbasis om de bergketens van Sierra Madre te bezoeken. De Sierra Madre bestaat uit twee delen en ten zuiden van Monterrey liggen de bergketens Sierra Madre Oriental, het verlengstuk van de Rocky Mountains. Bewonder hier de indrukwekkende natuur in de vorm van canyons en dichte wouden

Vliegreis en vervoer Monterrey

Veel van zijn rijkdom heeft Monterrey te danken aan de staalindustrie. Het industriegebied Monterrey Foundry werd in de jaren ‘80 getransformeerd tot een groot park. Je kunt hier prima recreëren: van inline skaten en fietsen tot hardlopen en wandelen. Ook vind je hier een aantal speeltuinen, musea en een Sesamstraat themapark.

Het vliegveld Monterrey Airport in Nuevo León ligt ten noordoosten van Monterrey, nabij Apodaca. Het centrum van Monterrey (Macroplaza) ligt op 28 kilometer afstand van de luchthaven. Met een huurauto ben je vanaf het vliegveld in ongeveer 30 minuten op je bestemming. Ook vertrekken er bussen, maar de verbinding is zeer ingewikkeld. Een huurauto of taxi is gemakkelijker.

Vergelijk snel alle lage prijzen voor vluchten naar Monterrey op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vliegreis naar Monterrey in Mexico dat het beste past bij jouw budget.