Vluchten Auckland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Auckland

Auckland is de grootste noordelijk stad van Nieuw-Zeeland. De stad ligt tussen de Tasmanzee en de Hauraki Golf in. Je kunt vanuit Amsterdam, Dusseldorf en Brussel naar Auckland vliegen. Er gaan geen directe vluchten naar Auckland. Je zult dus altijd vliegen met een overstap. Doordat er hierdoor verschillende vliegroutes beschikbaar zijn kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Auckland boeken.

Er vliegen veel airlines naar Auckland zoals KLM, Singapore Airlines en Cathay Pacific. Bij deze airlines kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. De luchthaven van Auckland. Het is ongeveer dertig minuten reizen van Auckland naar de stad, je maakt dan gebruik van de bus en de trein. Lijkt een vliegreis naar Auckland je wat? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Christchurch en Wellington.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 8 feb 2022 24 feb 2022 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Auckland Lufthansa Lufthansa 30 dec 2021 10 mrt 2022 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 18 jan 2022 26 feb 2022 2 overstappen
Eindhoven - Auckland KLM KLM 18 jan 2022 25 jan 2022 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 22 mei 2021 22 jun 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Auckland Qatar Airways Qatar Airways 29 nov 2021 30 dec 2021 1 overstap
Brussel - National - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 1 feb 2022 24 feb 2022 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 1 nov 2021 30 nov 2021 3 overstappen

Auckland

Het gebied van Auckland is even groot als Londen, maar er wonen wel 6 keer zo weinig mensen. De stad Auckland is vooral bekend wegens de prachtige natuur waarin de stad middenin ligt. De stad heeft de belangrijkste positie ingenomen op het gebied van handel en transport. De haven van Auckland is de belangrijkste van het land.  Tevens is het vliegveld van Auckland de grootste van het land. De stad Auckland is een hele leuke stad om te bezoeken, vooral wegens de aangename sfeer en het fijne klimaat. Daarnaast zijn er leuke bezienswaardigheden en gezellige evenementen.

Auckland heeft enorm te bieden. Zeker het bezoeken waard zijn: het stadhuis van Auckland, waarin jaarlijks vele evenementen en concerten worden gehouden, de winkelstraten Highstreet, Ronsonby Road en Karangahape. Deze straten zijn vooral bekend geworden dankzij de vele leuke winkels, barretjes en restaurants die zich er bevinden.  Verdere bezienswaardigheden zijn: de Harbour Bridge, St Patrick’s Cathedral en Western Springs Stadium. 

Ontdek Auckland

Als je een kunstliefhebber bent is Auckland een goede uitvalsbasis. Leuke musea zijn: het Auckland Art Gallery, waar bekende kunstwerken hangen van Mondriaan en Picasso en het Auckland War Memorial Museum, in dit laatste museum wordt vooral veel aandacht besteed aan de Eerste en Tweede Wereldoorlog.  Zoals je ziet is Auckland een bezoek waard. 

Auckland staat bekend als een stad waar men veel barretjes, restaurants en clubs kunt vinden. De stad heeft verschillende leuke restaurants, echte aanraders zijn: het Vivace Restaurant en het Toto's Italian Restaurant. In het eerste restaurant kun je heerlijke gerechten krijgen, van vis tot vlees. Restaurant Toto’s richt zich specifiek op de heerlijke Italiaanse keuken. Vooral de pizza’s zijn het proberen waard. Uitgaan is geen enkele probleem in Auckland. De stad kent vele clubs, bekende zijn: Boogie Wonderland en Khuja.