Auckland

Auckland is de grootste noordelijk stad van Nieuw-Zeeland. De stad ligt tussen de Tasmanzee en de Hauraki Golf in. Het gebied van Auckland is even groot als Londen, maar er wonen wel 6 keer zo weinig mensen in namelijk maar zo’n 1.5 miljoen. De stad Auckland is vooral bekend wegens de prachtige natuur waarin de stad middenin ligt. De stad heeft de belangrijkste positie ingenomen op het gebied van handel en transport. De haven van Auckland is de belangrijkste van het land.  Tevens is het vliegveld van Auckland de grootste van het land. De stad Auckland is een hele leuke stad om te bezoeken, vooral wegens de aangename sfeer en het fijne klimaat. Daarnaast zijn er leuke bezienswaardigheden en gezellige evenementen. Het boeken van goedkope vliegtickets is dan ook meer dan logisch.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 3 jan 2022 8 jan 2022 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Auckland Lufthansa Lufthansa 29 nov 2021 30 dec 2021 2 overstappen
Rotterdam
Rotterdam - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 12 nov 2021 15 dec 2021 2 overstappen
Rotterdam - Auckland British Airways British Airways 13 nov 2021 16 dec 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 2 aug 2021 30 aug 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 4 jun 2021 2 jul 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Auckland Qatar Airways Qatar Airways 29 nov 2021 30 dec 2021 1 overstap
Brussel - National - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2021 9 dec 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Auckland Meerdere airlines Meerdere airlines 9 apr 2021 30 apr 2021 4 overstappen

Info over bezienswaardigheden

U moet zeker eens goedkope vliegtickets Auckland boeken, de stad heeft enorm te bieden. Zeker het bezoeken waard zijn: het stadhuis van Auckland, waarin jaarlijks vele evenementen en concerten worden gehouden, de winkelstraten Highstreet, Ronsonby Road en Karangahape. Deze straten zijn vooral bekend geworden dankzij de vele leuke winkels, barretjes en restaurantje die zich er bevinden.  Verdere bezienswaardigheden zijn: de Harbour Bridge, St Patrick’s Cathedral en Western Springs Stadium. Als u een kunstliefhebber bent is Auckland een goede uitvalbasis. Leuke musea zijn: het Auckland Art Gallery, waar bekende kunstwerken hangen van Mondriaan en Picasso en het Auckland War Memorial Museum, in dit laatste museum wordt vooral veel aandacht besteed aan de Eerste en Tweede Wereldoorlog.  Zoals u ziet is Auckland een bezoek waard. Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Auckland.

Eten, drinken en uitgaan in Auckland

Auckland staat bekend als een stad waar men veel barretjes, restaurants en clubs kunt vinden. De stad heeft verschillende leuke restaurants, echte aanraders zijn: het Vivace Restaurant en het Toto's Italian Restaurant. In het eerste restaurant kunt u heerlijke gerechten krijgen, van vis tot vlees. Restaurant Toto’s richt zich specifiek op de heerlijke Italiaanse keuken. Vooral de pizza’s zijn het proberen waard. Mocht u na het eten nog uitgaan willen gaan, dan is dat in Auckland geen enkel probleem. De stad kent vele clubs, bekende zijn: Boogie Wonderland en Khuja.
Al met al is Auckland een perfecte vakantiebestemming, dus wacht niet langer en boek snel goedkope vliegtickets naar Auckland.

Vervoer

 

Het openbaar vervoer is in Auckland uitstekend geregeld. Er rijden bussen, die u ook naar alle hoeken van het eiland brengen. De treinen zijn relatief duur, dus een auto huren is een goede optie. Er zijn geen directe vluchten naar Auckland, dus houdt rekening met een overstap in  Hong Kong of Dubai. U heeft al goedkope vliegtickets naar Auckland voor 1400 euro.