Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Nieuw-Zeeland

Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om naartoe te vliegen. Het staat onder andere bekend om Lord of the Rings en natuurlijk de sport rugby. Dit land aan de andere kant van de wereld is een perfecte bestemming voor je vliegreis. Vanuit Amsterdam Schiphol gaan er vluchten naar Nieuw-Zeeland waar je voor een redelijk lage prijs vliegtickets voor kunt boeken. Ook is het mogelijk te vliegen vanuit Brussel en Düsseldorf. Van Nederland naar Nieuw-Zeeland is een van de langste vluchten die je kunt maken. Er vliegen daarom geen low cost airlines naartoe en er zijn geen directe vluchten beschikbaar. Je vliegt met een tussenstop in bijvoorbeeld Sydney, Melbourne of Singapore en bent dan sowieso 24 uur onderweg. 

Doordat je naar Nieuw-Zeeland vliegt met een overstap, zijn er verschillende vliegroutes beschikbaar. Dit zie je ook in het aantal luchtvaartmaatschappijen dat vliegtickets naar Nieuw-Zeeland aanbiedt. Vliegmaatschappijen zoals Singapore Airlines, Cathay Pacific en KLM bieden zo voordelig mogelijke vliegtickets naar Nieuw-Zeeland aan. Vergelijk altijd de prijzen van vliegtickets naar Nieuw-Zeeland op Goedkopevliegtickets.nl zodat je gegarandeerd bent van een vlucht naar Nieuw-Zeeland voor het beste budget. 

Vliegen naar Nieuw-Zeeland: een waar paradijs

Vlieg je naar Nieuw-Zeeland, dan reis je naar een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het is dan niet gek dat er in de bijzondere natuur van dit land diverse Hollywoodfilms zijn opgenomen. De grootste en bekendste hiervan is Lord of The Rings. Deze film wordt door velen ook wel een verkapte reclamefilm voor Nieuw-Zeeland genoemd omdat de prachtige natuur zo duidelijk is terug te zien. 

Bijna elke backpacker of andere toerist start zijn reis door Nieuw-Zeeland op het Noordereiland in Auckland. Vanaf hier reis je in je bus of camper naar bijvoorbeeld de eilanden van Bay of Islands of de indrukwekkende geisers van Rotorua. Daarna maak je de oversteek naar het Zuidereiland met een nog fantastischere natuur, die je onder andere terugvindt in het Fiordland National Park.

Behalve de indrukwekkende natuur zijn ook de steden in Nieuw-Zeeland een absolute aanrader. Zo vlieg je bijvoorbeeld eerst naar Auckland, Christchurch of de hoofdstad Wellington. Nieuw-Zeeland is ontstaan uit verschillende groepen van immigranten en de lokale Maori's. Dit maakt dat je in Nieuw-Zeeland een mix hebt van veel verschillende culturen die met en naast elkaar leven. De cultuur van de Maori's is wereldberoemd, kunstwerken van deze groep is vaak voor toeristen een van de redenen om Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Bezoek tijdens jouw verblijf in Nieuw-Zeeland ook Queenstown, dé stad voor adrenalinejunkies. Of reis af naar Mt. Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland. Op het schiereiland Coromandel Peninsula vind je zowel natuur, strand, zee, bijzondere plekken als zeer gastvrije inwoners.

Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland? Vergelijk hiervoor de vliegtickets van diverse airlines op Goedkopevliegtickets.nl en vind de beste vliegdeal naar Nieuw-Zeeland!