Vergelijk vliegtickets naar Nieuw-Zeeland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een prachtig land, wereldberoemd van onder andere Lord of the Rings en Rugby. Het is een mooie bestemming van je vliegreis. Vanuit Amsterdam gaan er vluchten waar je voor een lage prijs vliegtickets voor kunt boeken. Ook is het mogelijk te vliegen vanuit Brussel en Dusseldorf. Van Nederland naar Nieuw-Zeeland is een van de langste vluchten die je kunt maken. Er gaan daarom ook geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Sydney of Singapore en bent rond de 24 uur onderweg.

Doordat je naar Nieuw-Zeeland moet vliegen met een overstap gaan er veel verschillende vliegroutes naar Nieuw-Zeeland. Dit ze je ook in het aantal aanbieders van vliegtickets naar Nieuw-Zeeland. Airlines zoals Singapore Airlines, Cathay Pacific en KLM bieden voor een lage prijs vliegtickets naar Nieuw-Zeeland aan. Vergelijk altijd de prijzen van vliegtickets naar Nieuw-Zeeland op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en bespaar zo honderden euros!

 

Populaire steden in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is het paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het is niet voor niks dat in de natuur van Nieuw-Zeeland er verschillende Hollywood films zijn opgenomen. De grootste en bekendste daarvan is misschien wel Lord of the Rings. Deze film is door vele mensen een verkapte reclamefilm voor Nieuw-Zeeland genoemd omdat de prachtige natuur zo duidelijk terug te zien was. Kortom, de natuur in Nieuw-Zeeland is prachtig en mag je echt niet missen, dit maakt het tot mooie bestemming van je vliegreis.

Ook de steden in Nieuw-Zeeland zijn erg mooi. Een bezoek aan Auckland, Christchurch en Wellington is erg aan te raden. Nieuw-Zeeland is ontstaan uit verschillende groepen van immigranten en de lokale Maori's. Dit maakt dat je in Nieuw-Zeeland een mix hebt van veel verschillende culturen die met en naast elkaar leven. De cultuur van de Maori's is wereldberoemd, kunstwerken van deze groep is ook vaak voor toeristen een van de redenen om Nieuw-Zeeland te bezoeken.