Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Lagos

Goedkoop vliegen naar Lagos

Lagos ligt in Nigeria en is een van de grootste steden van Afrika. Het is bovendien een van de snelst groeiende steden ter wereld. Je vliegt al voor een lage prijs naar Lagos. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf vertrekken er rechtstreekse vluchten die ongeveer zeven uur duren. Vanuit Eindhoven vlieg je met een tussenstop naar Lagos. 

Bij veel airlines kun je vliegtickets naar Lagos boeken. Vergelijk bijvoorbeeld de voordelige prijzen bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Air France. Wil je naar Lagos vliegen voor een bepaald budget, reis dan met een tussenstop. Dit is vaak vele malen goedkoper. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Istanbul of Casablanca. Deze tickets worden vaak aangeboden door Turkish Airlines en Royal Air Maroc.

Top vluchten naar Lagos

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 6u32
di 17 sep zo 20 okt
v.a. € 743 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 9u30
zo 20 okt wo 30 okt
v.a. € 524 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u42
za 26 okt vr 1 nov
v.a. € 838 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Turkish Airlines
1 stop - 15u47
di 31 dec wo 29 jan
v.a. € 592 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 22u15
za 26 okt vr 1 nov
v.a. € 547 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis Lagos: de grootste stad van Afrika

Lagos is een interessante en mooie bestemming van je vliegreis. De gigantische stad is op cultureel gebied zeer bepalend voor Nigeria en bovendien de economische motor van dit Afrikaanse land. Ontdek net als steeds meer Europese toeristen de pracht van Lagos. Bovendien is deze stad de ideale uitvalsbasis om een rondreis door Nigeria te maken.

Lagos begon ooit als het kleine dorpje Eko, een van de weinige natuurlijke havens langs de Atlantische kust. In de 15e eeuw vestigde de Portugezen hier een handelspost die ze Lagos noemden. In 1807 namen de Britten de stad over om de slavenhandel proberen uit te bannen. In 1903 werd Lagos opgenomen in de kolonie van Nigeria.

Lagos met het vliegtuig: ontdek indrukwekkend Nigeria

Vlieg je naar Lagos, dan weet je zeker dat je geniet van een indrukwekkend verblijf. Wandel door het oude stadscentrum waar een bruisende en energieke sfeer hangt. De omgeving is kleurrijk en overal vind je wel een terrasje. Het is een relatief klein centrum en je kunt er op je gemak doorheen lopen. Bewonder hier onder andere de prachtige hagelwitte kerk de Igreja de Santo António.

Na een leuke dag bezienswaardigheden spotten, kom je helemaal tot rust op het bekendste strand van Lagos: Meia Praia. Of reis af naar Praia Dona Ana. Dit is een van de bekendste stranden van Lagos en wordt omringd door natuur. Ook kijk je vanaf dit strand uit op de rotsen van Ponta de Piedade, een van de meest fotogenieke plekken van Lagos.

Goedkoop vliegen naar Lagos? Vergelijk snel de prijzen van  diverse vliegmaatschappijen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een voordelige vlucht naar Lagos die aan al jouw wensen voldoet.