Vergelijk vliegtickets naar Lagos

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Lagos

Lagos is een van de grootste steden van Afrika en een van de snelst groeiende steden ter wereld. Je vliegt al voor een lage prijs naar Lagos. Er gaan rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Lagos. Je kunt ook indirect vliegen via Eindhoven. Het is ongeveer zeven uur vliegen naar Lagos.

Bij veel airlines kun je vliegtickets naar de luchthaven van Lagos boeken. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Air France bieden directe vluchten naar Lagos aan. Vaak is het goedkoper om indirect te vliegen. Dan vlieg je bijvoorbeeld via Istanbul of Casablanca. Deze vliegtickets worden voor een lage prijs aangeboden door Turkish Airlines en Royal Air Maroc.

Top vluchten naar Lagos

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 6u42
di 14 sep ma 27 sep
v.a. € 622 (p.p.)
Air France
1 stop - 9u37
zo 27 jun zo 4 jul
v.a. € 535 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 13u35
di 14 sep di 28 sep
v.a. € 627 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

KLM
1 stop - 10u37
ma 21 jun ma 28 jun
v.a. € 463 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 13u40
do 17 jun do 1 jul
v.a. € 523 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Lagos

Lagos is een gigantische stad, het is de economische motor van Nigeria, cultureel een zeer bepalende stad in het land en een hele mooie bestemming van je vliegreis. Ontdek net als steeds meer Europese toeristen de pracht van Lagos. Ook is Lagos de perfecte uitvalsbasis voor verschillende rondreizen door Nigeria. 

Lagos begon ooit als het kleine dorpje Eko, een van de weinige natuurlijke havens langs de Atlantische kust. In de 15e eeuw vestigde de Portugese er een handelspost die ze Lagos noemde. In 1807 werd de stad door de Britten overgenomen in een poging de slavenhandel uit te bannen. In 1903 werd de stad opgenomen in de kolonie van Nigeria.

Ontdek Lagos

In Lagos valt veel te beleven. Wat je echt gezien moet hebben is het oude stadscentrum. Hier heerst een bruisende en energieke sfeer. Het is kleurrijk en het staat vol met gezellige terrasjes. Het is een relatief klein centrum waar je rustig op je gemak doorheen kunt lopen. Het mooiste gebouw van dit oude centrum is toch wel de Igreja de Santo António. Dit is een prachtige hagelwitte kerk.

Moe van de hele dag van de ene naar de andere bezienswaardigheid wandelen? Kom heerlijk tot rust op het bekendste stadsstrand van Lagos: Meia Praia. Net buiten Lagos heb je een van de bekendste stranden van Lagos, de Praia Dona Ana. Deze plek wordt ingesloten door natuur. Perfect om tot rust te komen. Ook kijk je vanaf dit strand uit op de rotsen van Ponta de Piedade, een van de meest fotogenieke plekken van Lagos.