Panorama

Vliegtickets naar Lahore

Goedkope vliegtickets Lahore

Lahore is het culturele middelpunt van Pakistan. Wil je goedkoop vliegen naar Lahore, dan zijn er voordelige vliegtickets beschikbaar. Vluchten naar Lahore vertrekken vanaf de luchthavens Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Bij onder andere de luchtvaartmaatschappijen Emirates, KLM, Virgin Atlantic en Etihad Airways kun je vliegtickets naar Lahore vergelijken die het beste passen bij jouw budget.

Vergelijk dus snel alle voordelige vluchten naar het Pakistaanse Lahore op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je gegarandeerd een vlucht naar Lahore voor de meest lage prijs. Houd er wel rekening mee dat het reisadvies naar Pakistan wisselt. Meestal heeft Lahore de kleurcode geel: dit betekent dat je er wel naartoe kunt reizen, maar dat de veiligheidssituatie anders is dan in Nederland. Raadpleeg voor de actuele status altijd de website van MinBuZa.

Top vluchten naar Lahore

Vanuit Amsterdam Schiphol

Turkish Airlines
1 stop - 20u27
do 7 nov do 5 dec
v.a. € 642 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 22u12
wo 18 sep wo 16 okt
v.a. € 675 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Turkish Airlines
1 stop - 21u25
wo 4 dec wo 18 dec
v.a. € 692 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 22u
di 15 okt di 12 nov
v.a. € 731 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 30u55
wo 4 dec wo 18 dec
v.a. € 593 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Lahore en ontdek de rijke geschiedenis

Lahore is na Karachi de grootste stad van Pakistan. Ooit kende Lahore een rijke filmindustrie, die ook wel “Lollywood” werd genoemd. Helaas werden veel van de films niet afgemaakt, omdat de concurrentie van de filmindustrieen van Bombay en Calcutta te groot was. Daarnaast is lahore het culturele hart van Pakistan. Je ziet hier namelijk veel van de Pakistaanse cultuur terug in de eetgewoonten, kunst en festivals.

Een van de mooiste en oudste moskeeën van Lahore is de Badshahi Moskee. Deze stamt uit 1673 en was lange tijd de grootste moskee ter wereld. Bezoek ook het Fort van Lahore. Hier vind je paleizen, wachttorens, moskeeën, baden en musea. Bekijk vooral de ingang bij het koninklijk paleis: deze is zo gemaakt dat olifanten er konden lopen.

Lahore: vliegveld en de rit naar het centrum

Een andere moskee in Lahore die je niet mag overslaan is de Wazir Khan Moskee uit de 17e eeuw. Deze is gebouwd door Shah Jahan en is nog in goede staat. Bewonder het fraaie interieur, geniet in de bijbehorende Shahi Hammam-baden en ga winkelen bij de Calligrapher’s Bazaar.

Het vliegveld van Lahore - ook wel bekend als Lahore International airport - is de op een na grootste luchthaven van Pakistan. Sinds 2003 heeft het officieel de naam “Allama Iqbal International Airport”, vernoemd naar de dichter filosoof Muhammad Iqbal: een van de pioniers die leidden tot de oprichting van Pakistan. Het vliegveld ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het centrum van Lahore. Je komt hier eenvoudig met een taxi of huurauto.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lahore? Bekijk dan alle lage tarieven voor vluchten naar Lahore en je vindt altijd een ticket dat aan al jouw wensen voldoet.