Vluchten naar Roemenië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Roemenië

Roemenië is een prachtig vakantieland in Oost-Europa wat steeds populairder wordt onder toeristen uit het westen van Europa. Het is de perfecte bestemming voor je budget vliegreis omdat je voor vluchten naar Roemenië voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Roemenië te vliegen. Ook gaan er al dan niet rechtstreekse vluchten vanuit Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Het is ongeveer drie uur vliegen als je rechtstreeks naar Roemenië vliegt.

Veel airlines en budget airlines vliegen naar Roemenië. Budget airlines Wizz, Ryanair en Eurowings vliegen rechtstreeks naar Roemenië. Voor deze vluchten kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Ook gaan er vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Austrian naar Roemenië. Vergelijk altijd de prijzen van de tickets op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals. De favoriete bestemming in Roemenië is de hoofdstad Boekarest. Als Boekarest je een leuke bestemming lijkt kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Belgrado of Sofia.

Populaire steden in Roemenië

Roemenië

Roemenië is een fantastisch vakantieland. Het is een land vol verrassingen, spannende plaatsen en folklore. Wist je bijvoorbeeld dat de legende van Dracula uit Roemenië komt? Het land heeft prachtige en uitgestrekte bossen. Imposante Stalinistische architectuur en ook de grootste rivierdelta van Europa. Voor natuurliefhebbers is het ook een waar paradijs. Je vind er de meeste bruine beren van het continent en je kunt er de Europese bizon vinden, het grootste landzoogdier van Europa.

Het is een land vol prachtige oude steden die volstaan met gotische en barokke architectuur. Door het hele landschap heen zijn machtige kastelen, prachtige kerken en nog veel meer verborgen pareltjes te vinden. Je hebt er bijvoorbeeld het mooiste berglandschap van Europa. Wist je dat de hoofdstad Boekarest het Parijs van het Oosten werd genoemd? Ook kun je er heerlijk tot rust komen op de prachtige stranden aan de Zwarte Zee. Kortom, Roemenië is een prachtig land waar je zeker geweest moet zijn.