Panorama

Vluchten naar Roemenië

Vergelijk vliegtickets naar Roemenië

Roemenië is een prachtig vakantieland in Oost-Europa en steeds meer toeristen uit West-Europa vliegen hier naartoe. Omdat je voor vluchten naar Roemenië voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken, is het de perfecte bestemming voor je budget vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf kun je zowel direct als indirect naar Roemenië vliegen. Rechtstreeks doe je er met het vliegtuig ongeveer drie uur over.

Veel luchtvaartmaatschappijen en low cost airlines bieden vliegtickets voor een lage prijs naar Roemenië aan. Denk hierbij aan Wizz, Ryanair en Eurowings. Ook gaan er vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Austrian naar Roemenië. Vergelijk altijd de tarieven op Goedkopevliegtickets.nl, zodat je verzekerd bent van een voordelig vliegticket naar Roemenië. De meest favoriete bestemming in Roemenië om naartoe te vliegen is de hoofdstad Boekarest

Vlieg naar Roemenië: natuur, cultuur én strand

Roemenië ligt in Oost-Europa en is een land vol verrassingen, spannende plaatsen en folklore. Wist je bijvoorbeeld dat de legende van Dracula uit Roemenië komt? Als je naar Roemenië vliegt, dan kun je genieten van zowel een heerlijke stedentrip als de prachtige natuur. Er zijn uitgestrekte bossen, de grootste rivierdelta van Europa en je vindt hier de Europese bizon, het grootste landzoogdier van Europa.

Daarnaast is Roemenië een land vol historische steden met gotische en barokke architectuur. Ook vind je overal kastelen, kerken en andere verborgen parels. Zo werd de hoofdstad Boekarest ook wel het “Parijs van het Oosten” genoemd. Voor een strandvakantie kies je voor een verblijf aan de Zwarte Zee. Al met al: Roemenië is toch echt wel een land waar je een keer geweest moet zijn.

Goedkoop vliegen naar Roemenië is zeer eenvoudig! Vergelijk snel alle prijzen op Goedkopevliegtickets.nl.