Vluchten naar Saoedi-Arabië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is een prachtige bestemming van je vliegreis. Voor vluchten naar Saoedi-Arabië kun je ook voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is een land met prachtige uitgestrekte woestijnen en typische Arabische steden. Het lijkt wel alsof je de sprookjes van duizend en één nachten ingestapt bent. Het is ongeveer acht uur vliegen vanuit Amsterdam naar Saoedi-Arabië. Ook gaan er rechtstreekse vluchten vanuit Brussel en Dusseldorf naar Saoedi-Arabië. Vaak is het een stuk goedkoper om te vliegen met een overstap. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals!

Er gaan vluchten van veel verschillende airlines naar Saoedi-Arabië. Vaak worden rechtstreekse vluchten van KLM en Saudi Arabian Airlines voor een lage prijs aangeboden. Voor de indirecte vluchten kun je beter boeken bij een airline zoals Pegasus Airlines of Aegeanair. Deze bieden voor een lage prijs indirecte vluchten naar Saoedi-Arabië aan. De meeste vluchten gaan naar steden zoals Dammam, Jeddah of Riyadh. Wacht niet langer en boek nu de goedkoopste vliegtickets voor je vliegreis naar Saoedi-Arabië en laat de voorpret beginnen.

Populaire steden in Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is de geboortegrond van de Arabische cultuur. Het is een prachtig land met veel eindeloze en gortdroge woestijn. Maar in deze woestijn kun je veel prachtige pareltjes vinden zoals oogverblindende en groene oases, prachtige en indrukwekkende bergtoppen, mooie witte stranden en wilde rivieren. Doordat het de geboortegrond van de Arabische cultuur is heeft het land heel veel cultureel erfgoed. Er zijn bijvoorbeeld al meer dan elfduizend archeologische vindplaatsen in het land!

Een reis naar Saoedi-Arabië is een reis door de sprookjes van duizend en één nachten. Je hebt er prachtige paleizen van Arabische sjeiks, doordat het de geboorteplaats is van de heilige profeet Mohammed heeft Saoedi-Arabië ook de twee heiligste plaatsen van de islamitische wereld. De prachtige Grote Moskee in Mekka en de prachtige Moskee van de Profeet in Medina. Jaarlijks reizen miljoenen moslims naar deze plekken. Ook de stad Al'Ula is prachtig om te bezoeken. Hier heb je prachtige opeengepakte lemen en stenen huizen van meer dan tweeduizend jaar oud!