Panorama

Vluchten naar Saoedi-Arabië

Goedkoop vliegen naar Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is een bijzondere bestemming om naartoe te vliegen en er zijn voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Saoedi-Arabië is een land met uitgestrekte woestijnen en typische Arabische steden, waarbij het lijkt alsof je een sprookje van duizend-en-één nacht bent ingestapt. Vanaf Amsterdam Schiphol is het ongeveer acht uur vliegen naar Saoedi-Arabië. Ook gaan er vluchten vanuit Brussel en Düsseldorf. De low cost airlines vliegen niet naar dit land in het Midden-Oosten, maar andere luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Swiss en Emirates bieden wel voordelige vliegtickets aan. Vergelijk dus altijd de prijzen, want vaak is vliegen met een overstap vaak een stuk goedkoper dan een rechtstreekse vlucht naar Saoedi-Arabië. Alle tarieven vergelijk je eenvoudig op Goedkopevliegtickets.nl. 

Zoek je een ticket naar Saoedi-Arabië voor een passend budget, dan land je meestal op de luchthaven van Dammam, Jeddah of de hoofdstad Riyadh. Wacht niet langer en boek nu de goedkoopste vliegtickets naar Saoedi-Arabië.

Vliegreis Saoedi-Arabië: parel in het Midden-Oosten

Saoedi-Arabië is een prachtig land met veel eindeloze en een gortdroge woestijn. Maar in deze woestijn vind je wel veel prachtige pareltjes zoals oogverblindende en groene oases, indrukwekkende bergtoppen, witte stranden en wilde rivieren. Saoedi-Arabië ligt in het Midden-Oosten en heeft veel cultureel erfgoed. Zo liggen hier bijvoorbeeld meer dan elfduizend archeologische vindplaatsen!

Vlieg je naar Saoedi-Arabië, dan reis je door de sprookjes van duizend en één nacht. Tijdens een rondreis door dit bijzondere land vind je prachtige paleizen van Arabische sjeiks en de twee heiligste plaatsen van de Islamitische wereld: de Grote Moskee in Mekka en de Moskee van de Profeet in Medina. Jaarlijks reizen miljoenen moslims naar deze plekken. Ook de stad Al-'Ula is een aanrader. Hier vind je onder andere prachtige opeengepakte lemen en stenen huizen van meer dan tweeduizend jaar oud.

Houd er tijdens je reis naar Saoedi-Arabië wel rekening mee dat de cultuurverschillen groot zijn in vergelijking met het westerse leven. Als vrouw word je bijvoorbeeld geacht je respectvol te kleden. 

Goedkoop vliegen naar Saoedi-Arabië is zeer eenvoudig. Vergelijk hiervoor de prijzen bij verschillende vliegmaatschappijen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo heb je altijd een vliegticket naar Saoedi-Arabië voor de meest lage prijs.