Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Singapore

Goedkoop vliegen naar Singapore

Singapore is een van de dichtstbevolkte en modernste landen van Azië en bestaat uit 63 eilanden. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er directe vluchten naar Singapore beschikbaar. Ook kun je naar Singapore vliegen vanuit Düsseldorf en Brussel. Omdat het ongeveer twaalf uur vliegen is naar Singapore, bieden de low cost airlines hiervoor geen budget tickets. Wil je wel goedkoop vliegen naar Singapore? Vergelijk dan altijd de prijzen van luchtvaartmaatschappijen zoals Singapore Airlines, KLM en Swiss. Je weet dan zeker dat je een vliegticket naar Singapore voor de meest lage prijs aanschaft.

Singapore heeft twee luchthavens. Deze zijn beide verbonden met het openbaar vervoer, zodat je snel van en naar de luchthaven reist. Vergelijk naast de vliegtickets naar Singapore ook eens de vluchten naar Kuala Lumpur, Manila of Bangkok. Vanaf hier is het nog een paar uurtjes reizen naar Singapore en soms kan dit wat voordeliger uitvallen dan een rechtstreekse vlucht.

Populaire stad in Singapore

Vliegen naar indrukwekkend Singapore

De stad Singapore en het land Singapore zijn hetzelfde. Er is eigenlijk sprake van een stadstaat, want buiten de stad Singapore zijn er geen andere dorpen of steden. Het is een enorm veelzijdige bestemming om naartoe te vliegen of even te acclimatiseren voordat je bijvoorbeeld doorreist naar Australië. Bezoek tijdens je verblijf in Singapore zeker Marina Bay. Dit is de baai in het centrum vanwaar je de skyline precies kan zien. ‘s Avonds vinden hier grote lichtshows plaats en er zijn bovendien vele culinaire restaurants gevestigd. Wil je winkelen? Dan moet je echt naar Orchard Road. Hier vind je meer dan twintig shoppingmalls met bekende ketens en luxe modemerken. Singapore op een andere manier ontdekken doe je vanaf het reuzenrad Singapore Flyer of vanaf het water met een river tour die start in Marina Bay.

Wil je goedkoop vliegen naar Singapore? Kijk dan snel op Goedkopevliegtickets.nl en vergelijk de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen. Zo ben je altijd gegarandeerd van een voordelig vliegticket naar Singapore.