Vergelijk vliegtickets naar Singapore

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Singapore

Singapore is het kleinste land van Azië en het land bestaat uit 63 eilanden de stad bevat het hele land. Het is een van de dichtstbevolkste en modernste landen van Azië.. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Singapore, ook gaan er zowel directe als indirecte vluchten uit Dusseldorf en Brussel naar Singapore, hiervoor kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is met een directe vlucht ongeveer twaalf uur vliegen naar Singapore.

Singapore heeft twee luchthavens waar veel verschillende airlines naar toe vliegen. Er gaan vluchten van bijvoorbeeld KLM, Lufthansa en Swiss naar Singapore, voor deze vluchten kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. De luchthavens van Singapore zijn verbonden met het openbaar vervoer, zo reis je makkelijk van en naar de luchthaven. Lijkt Singapore je wat? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Manila of Bangkok.

Populaire steden in Singapore

Singapore

Singapore is het kleinste land van Azië. Het land bestaat uit 63 eilanden waardoor het er nog kleiner uitziet. De stad Singapore en het land Singapore zijn hetzelfde. Singapore is een Engelse kolonie geweest. In 1959 werd het land onafhankelijk. Het land is dankzij de Engelse overheersing een krachtig en rijk land geworden. De haven is vandaag de dag een van de grootste havens ter wereld. De stad is vooral voor toeristen aantrekkelijk die van winkelen houden. 

Singapore een geweldige stad om in te vertoeven. Leuke wijken in het centrum zijn Kampong Gelam en Arab Street, Marina Bay en het kleurrijke Little India. Als je over de stad wilt kijken en alle eilandjes die het land rijk is wil tellen kan dat het beste vanaf de Sky Tower. Wat ook sowieso vet is om te doen is zwemmen in de Infinity Pool in de Marina Bay Sands. Hier zwem je boven op een gebouw, heel bizar maar echt heel erg leuk. Ook de dierentuin in Singapore is iets wat je niet kunt missen. De Singapore  Zoo Sentosa kent vele dieren de ligging van het park is mooi.