Panorama

Vluchten naar Singapore

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Singapore

Singapore is het kleinste land van Azië en het land bestaat uit 63 eilanden. Het is een van de dichtstbevolkste en modernste landen van Azië.. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Singapore, ook gaan er zowel directe als indirecte vluchten uit Dusseldorf en Brussel naar Singapore, hiervoor kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is met een directe vlucht ongeveer twaalf uur vliegen naar Singapore.

Singapore heeft twee luchthavens waar veel verschillende airlines naar toe vliegen. Er gaan vluchten van bijvoorbeeld KLM, Lufthansa en Swiss naar Singapore, voor deze vluchten kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. De luchthavens van Singapore zijn verbonden met het openbaar vervoer, zo reis je makkelijk van en naar de luchthaven. Lijkt Singapore je wat? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Manila of Bangkok.

Top vluchten naar Singapore

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 12u37
di 24 aug zo 29 aug
v.a. € 591 (p.p.)
Singapore Airlines
Direct - 13u
do 9 sep vr 17 sep
v.a. € 630 (p.p.)
Air New Zealand
Direct - 17u10
wo 26 jan zo 30 jan
v.a. € 2542 (p.p.)
Air France
1 stop - 16u37
ma 23 aug zo 29 aug
v.a. € 395 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 22u7
do 23 sep za 2 okt
v.a. € 609 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Singapore

Singapore is het kleinste land van Azië. Het land bestaat uit 63 eilanden waardoor het er nog kleiner uitziet. Singapore is een Engelse kolonie geweest. In 1959 werd het land onafhankelijk. Het land is dankzij de Engelse overheersing een krachtig en rijk land geworden. De haven is vandaag de dag een van de grootste havens ter wereld. De stad is vooral voor toeristen aantrekkelijk die van winkelen houden. 

Singapore een geweldige stad om in te vertoeven. Leuke wijken in het centrum zijn Kampong Gelam en Arab Street, Marina Bay en het kleurrijke Little India. Als je over de stad wilt kijken en alle eilandjes die het land rijk is wil tellen kan dat het beste vanaf de Sky Tower. Wat ook sowieso vet is om te doen is zwemmen in de Infinity Pool in de Marina Bay Sands. Hier zwem je boven op een gebouw, heel bizar maar echt heel erg leuk. Ook de dierentuin in Singapore is iets wat je niet kunt missen. De Singapore  Zoo Sentosa kent vele dieren de ligging van het park is mooi. 

Beleef Singapore

Lekker eten en drinken kan heel erg goed in Singapore. Zo kun je goedkoop maar wel lekker eten bij East Coast Lagoon Food Village. Als men iets geks wil meemaken dan moet je eten bij Roleplay café hier kun je worden gevoed door verklede vrouwen. Voor vegetariërs is Annalakshmi zeker een aanrader. Alcoholverkoop is in Singapore aan strikte regels verbonden. Maar in Sunset Bay Garden Beach Bar kan men wel gewoon alcohol bestellen.  Als je daarna nog even wilt dansen of anderen wilt zien dansen dan is SCAPE echt een leuk plekje om naar toe te gaan. 

Zoals in vele Aziatische landen in het vervoer in de stad vaak rommelig. Singapore is daar een uitzondering op, het verkeer loopt bijzonder gestructureerd en er zijn veel openbaar vervoersmogelijkheden. Het is dus heel makkelijk om van A naar B te reizen in Singapore. Ook is het openbaar vervoer helemaal niet duur!