Panorama

Goedkoop vliegen naar Sri Lanka

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope Vluchten naar Sri Lanka

Sri Lanka staat bekend om de natuurlijke schoonheid. De tropische bossen, stranden en het landschap, maar ook de rijke cultuur van het eiland zorgen ervoor dat het een geliefde bestemming voor toeristen is. Goedkope vliegtickets naar Sri Lanka zijn daarom goed te krijgen. Vliegmaatschappijen zoals British Airways, Turkish 
Airlines en Qatar Airways bieden goedkope vluchten aan en valt er dus genoeg te vergelijken.

Vanaf Amsterdam kun je er al in 13 uur zijn, maar ook vanaf Brussel of Düsseldorf kan er gevlogen worden. De eilandstaat in de Indische oceaan is dus goed te bereiken en een heerlijke verblijfplaats voor toeristen. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets en begin alvast met genieten.

Populaire steden in Sri-Lanka

 

Sri Lanka: Een veelzijdig tropisch paradijs

Sri Lanka is een eiland voor de kust van India in de Indische oceaan. Als je gaat vliegen naar Sri Lanka zal je waarschijnlijk aankomen in Colombo en wordt daardoor ook wel de poort naar Sri Lanka genoemd. Op Sri Lanka kan je genieten van de tropische stranden met palmbomen, diepe jungles, maar ook van prachtige tempels.

In Colombo zelf kan je vertoeven in een van de luxe hotels en de stad gebruiken als uitvalsbasis om de rest van het eiland te ontdekken. Colombo zelf is een havenstad en als commerciële hoofdstad van Sri Lanka zijn er veel moderne gebouwen te vinden. Ook vind je er historie met onder andere het oude centrum. Wacht niet langer en vlieg goedkoop naar jouw droomvakantie op een tropisch eiland.