Panorama

Goedkoop vliegen naar Sri Lanka

Goedkope vluchten naar Sri Lanka

Sri Lanka ligt in het zuiden van Azië en staat bekend om haar natuurlijke schoonheid. Toeristen en backpackers vliegen hier vooral naartoe vanwege de tropische bossen, de stranden, het landschap en de rijke cultuur. Goedkope vliegtickets naar Sri Lanka zijn daarom volop verkrijgbaar. Vergelijk bijvoorbeeld de lage prijzen van de airlines British Airways, Turkish Airlines en Qatar Airways. Deze bieden meestal een vliegticket naar Colombo aan. Op die manier vind je altijd een voordelige vlucht naar Sri Lanka die het beste past bij jouw budget.

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in ongeveer 13 uur naar Sri Lanka. Maar ook vanuit Brussel en Düsseldorf zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar. Het land in de Indische Oceaan is goed te bereiken en een heerlijke verblijfplaats voor toeristen. Vind daarom snel een goede deal op Goedkopevliegtickets.nl voor jouw vlucht naar Sri Lanka en begin alvast met genieten.

Populaire stad in Sri Lanka

Sri Lanka: een veelzijdig tropisch paradijs

Sri Lanka is een eiland voor de kust in de Indische Oceaan. Als je vliegt naar Sri Lanka, dan kom je meestal aan op de luchthaven van Colombo. Deze havenstad wordt ook wel de poort naar Sri Lanka genoemd. Geniet in Sri Lanka van de tropische stranden met palmbomen, trek diep de jungle in en bezichtig de vele prachtige tempels.

Proef in Sri Lanka ook het fantastische eten en woon een traditionele dansvoorstelling in Kandy bij, dat de Perahera wordt genoemd. Dit festival wordt gezien als een eerbetoon aan Boeddha’s relikwie, de heilige tand. Daarnaast is de treinreis van Kandy naar Ella een absolute aanrader. Deze rit staat bekend als een van de mooiste treinreizen ter wereld. Terwijl je in de trein zit of staat, raast het adembenemende landschap aan je voorbij. De mooiste theeplantages en groene valleien: je weet niet wat je meemaakt.

Goedkoop vliegen naar Sri Lanka? Vergelijk dan snel de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zo vind je altijd een goede deal voor een vlucht naar Sri Lanka.