Panorama

vliegtickets naar Colombo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Colombo

Colombo staat bekend als de poort naar Sri Lanka. Met een vliegreis naar deze eilandstaat kom je aan in Colombo en vanuit deze havenstad kan je makkelijk de rest van Sri Lanka ontdekken. Goedkope vliegtickets naar Colombo zijn daarom makkelijk te krijgen. Met het aanbod van vliegtickets door onder andere British Airways, Turkish Airlines en Qatar Airways is er genoeg te vergelijken.

Als tropisch vakantieoord is Colombo de ultieme bestemming van je vliegreis. Vanaf Amsterdam vlieg je er al in 13 uur naartoe, maar tickets zijn ook te boeken vanaf Brussel en Düsseldorf. Boek snel je goedkope vliegtickets voor een ontspannen vakantie op een tropisch strand, een avontuurlijke vakantie in de jungle, of een culturele trip langs tempels. Allemaal te ontdekken vanuit Colombo.

Top vluchten naar Colombo

Vanuit Amsterdam Schiphol

LOT Polish Airlines
1 stop - 14u52
wo 3 nov ma 29 nov
v.a. € 487 (p.p.)
Swiss
1 stop - 25u5
vr 18 mrt vr 8 apr
v.a. € 513 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 23u27
do 3 mrt zo 20 mrt
v.a. € 1019 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

LOT Polish Airlines
1 stop - 16u2
wo 3 nov ma 29 nov
v.a. € 482 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

LOT Polish Airlines
1 stop - 16u27
wo 3 nov ma 29 nov
v.a. € 507 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Vliegen naar Colombo: de poort naar Sri Lanka

Als commerciële hoofdstad van Sri Lanka is Colombo een moderne stad met luxe hotels waar je een heerlijk relaxte vakantie kunt hebben. Ook heeft Colombo een historisch centrum en kunnen er gezellige markten worden bezocht. Rondom de stad liggen prachtige stranden waar je van het tropische klimaat kan genieten. Gelegen voor de kust van India, in de Indische oceaan is vliegen naar Sri Lanka een geweldig begin van je vakantie in een tropisch oord.

Colombo staat ook bekend als de tuinstad van Azië. Koloniale gebouwen, tempels en moskeeën vormen samen met wolkenkrabbers dat Colombo een ontzettend veelzijdige stad is. Gecombineerd met de rijke geschiedenis van deze stad maakt het een ontzettend diverse vakantiebestemming. Door het koloniale verleden kan je zelfs nog Nederlandse invloeden terugvinden.

Aankomst op het vliegveld van Colombo

Als je aankomt op het vliegveld van Colombo is het een halfuurtje met de auto naar de stad. Je kan een taxi pakken, maar de bus is ook een optie. Met de bus doe je er wel wat langer over om in het centrum te komen. In Colombo zelf is er een busnetwerk om je te vervoeren binnen de stad. Er is ook een treinnetwerk voor vervoer buiten de stad en om andere delen van het eiland te ontdekken.

Colombo is dus de ideale bestemming voor een veelzijdige vakantie. De betoverende stranden, prachtige jungles en mystieke tempels van Sri Lanka zorgen ervoor dat dit de bestemming van je dromen is. Boek je tickets daarom snel.