Goedkope vliegtickets Durban

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Durban

De indrukwekkende stad Durban gelegen in het oosten van Zuid-Afrika, is zeer geliefd bij vele toeristen. Dat komt onder andere vanwege: de geweldige stranden, het schitterende klimaat en de goede en gezellige sfeer. De plek waar de huidige stad gehuisvest is, werd ontdekt in 1497 door de bekende ontdekkingsreiziger Vasco da Gama. Hij noemde de plek Port Natal. Jaren later, in 1823 kwamen de Engelsen en maakte van deze plek een handelsplaats. Zij noemde de stad Durban, naar de toen der tijd heersende gouverneur. De stad Durban heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een grote multiculturele stad. Het dieptepunt uit de geschiedenis van de stad was ten tijde van de apartheid. Toen zijn er vele zwarte bewoners en buitenlanders in aparte townships geplaatst. Vandaag de dag wordt er alles aan gedaan om die scheiding tussen blanken en zwarte te voorkomen. Durban is bij uitstek een geweldige zomervakantiebestemming. Als u vroeg boekt heeft u al goedkope vliegtickets voor nog geen 650 euro. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Durban Meerdere airlines Meerdere airlines 3 jul 2020 25 jul 2020 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Durban Turkish Airlines Turkish Airlines 10 jun 2020 18 jun 2020 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Durban Meerdere airlines Meerdere airlines 8 okt 2020 19 okt 2020 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Durban Turkish Airlines Turkish Airlines 18 okt 2021 26 okt 2021 1 overstap
Brussel - National - Durban British Airways British Airways 18 okt 2021 26 okt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Durban Meerdere airlines Meerdere airlines 17 dec 2020 11 jan 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Een vlucht naar Durban duurt gemiddeld 20 uur. Als u vanuit Nederland vlucht zult u sowieso één keer moeten overstappen. Houdt er rekening mee dat als u naar Durban afreist, u goed kijkt welke vaccinaties u moet hebben. Durban is al jarenlang een zeer populaire stad onder toeristen. De stad kent vele hoogtepunten zoals: het Waterfront, het Moses Mabhida Stadium, dit is niet alleen de perfecte plek om allerlei sportevenementen te zien, u kunt er ook terecht voor een geweldig uitzicht over de stad. Een zeer geliefde en populaire wandeltocht is de Inanda Heritage Route. Ook bekendzijn de botanische tuinen waarin de mooiste bloemen en planten staan. Maar de meeste toeristen komen toch naar Durban voor de geweldige stranden. Daarnaast is de zee perfect om te (kite)surfen.

Eten, drinken en uitgaan in Durban

 

In Durban kunt u zeker heerlijk en goed eten. Leuke restaurantjes om te lunchen zijn: Spiga D'oro, Ciao Bella Cafe en aTasca Westville. Voor het diner is een zeer aan te raden restaurant: Butcher Boys. Het nachtleven in Durban is bruisend en in zijn algemeenheid heel gezellig. Pas wel heel goed op in welke buurt u zich bevindt.

Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad is prima geregeld. Er rijden in de stad genoeg bussen en taxi’s rond. Toch is het veiligst en het handigst om zelf een auto te huren. Er gaan per dag meerdere vluchten naar Durban. De indirecte vluchten naar Durban vanuit Amsterdam worden aangeboden door: KLM, British Airways, South African Airways en Emirates. De beste tijd wanneer u naar Durban kunt vliegen is in onze zomer, het klimaat in Zuid-Afrika is dan het best.