Goedkope vluchten naar Fort Myers

De stad Fort Myers is gelegen in het zuiden van de staat Florida. De stad is al jaren in trek bij toeristen. De stad staat bekend als een geweldige plek voor ontspanning en vermaak. Op nog geen 30 minuten rijden bevinden zich misschien wel de mooiste stranden van de wereld. De hagelwitte stranden met palmbomen is voor velen een lust voor het oog. Fort Myers staat niet alleen goed bekend bij toeristen, ook hebben verscheidene bekende Amerikanen hier een tweede huis om in de winter ook nog  te kunnen genieten van de zon. De hagelwitte stranden en het geweldige klimaat maken het tot een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Daarnaast heeft u al goedkope vliegtickets voor nog geen 580 euro. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Fort Myers British Airways British Airways 12 jan 2021 12 feb 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jan 2021 11 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Fort Myers KLM KLM 8 mei 2021 30 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 8 mei 2021 30 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 9 mrt 2021 23 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Fort Myers KLM KLM 9 mrt 2021 23 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 5 mei 2021 9 mei 2021 3 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Na een vlucht van bijna 20 uur zult u landen op Southwest Florida International Airport. Op het vliegveld kunt u het beste een auto huren, maar er rijden ook bussen en taxi’s die u naar uw gewenste bestemming kunnen brengen. Fort Myers is echt goed ingespeeld op toeristen. De leukste bezienswaardigheden zijn: Het winterhuis van oud president Henry Ford, het oude centrum, het Murphy-Burroughs House en natuurlijk de mooie stranden. Voor de echte winkelliefhebbers is Edisonhall de perfecte shoppingmall. In deze gigantische shoppingmall kunt vrijwel elk soort winkel vinden. In de centrum zijn er in de avond genoeg dingen te beleven. De beste tijd om Fort Myers te bezoeken hangt af waar u van houdt.  Als u echt optimaal wilt genieten van de zon en toeristendrukte niet erg vindt vlieg dan in de zomer. Wilt u zowel genieten van de zon en van de rust, vlieg dan in de winter naar Fort Myers.

 

Eten, drinken en uitgaan in Fort Myers.

De stad Fort Myers is een goeie plek om goed te eten als wel leuk uit te gaan. Leuke plekken om te ontbijten zijn de Wisteria Tea Room & Cafe en The Veranda. De beste lunches kunt u krijgen bij Reuben’s Smokehouse. Een uitstekend maar wel duur restaurant om te dineren is Roadhouse Cafe. In dit kleinschalige restaurant staat u helemaal centraal. Na het diner kunt u de avond voortzetten in een van de vele uitgaansgelegenheden.

 

Vervoer

 

Het openbaar vervoer in de stad is prima geregeld. De stad is perfect per voet te verkennen. Het openbaar vervoer bestaat uit: taxi’s en bussen. Toch kunt u het beste een auto huren. Het is niet mogelijk om direct vanuit Amsterdam naar Fort Myers te vliegen. De indirecte vluchten worden aangeboden door Lufthansa Air, United Airlines en Air Canada.

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen