Vergelijk vliegtickets naar Fort Myers

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

 

Goedkope vliegtickets naar Fort Myers

Vliegen naar Fort Myers kan eenvoudig en goedkoop. Een indirecte vlucht vanaf Amsterdam brengt je in 13 uur naar deze zonnige stad. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf wordt er gevlogen en met airlines zoals KLM, American Airlines en Delta Air Lines die goedkope vliegtickets aanbieden, is er genoeg te vergelijken.

Heb jij zin in een zonnige vakantie in een fascinerende stad? Boek dan snel je budget vliegreis naar Fort Myers. Geniet van de stranden, musea, winkels en de prachtige omgeving van Fort Myers en dat allemaal in een heerlijk warm subtropisch klimaat. Twijfel daarom niet langer en vergelijk je vliegtickets hier!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Fort Myers British Airways British Airways 12 jan 2021 12 feb 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jan 2021 11 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Fort Myers KLM KLM 8 mei 2021 30 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 7 jun 2021 28 jun 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 9 mrt 2021 23 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Fort Myers KLM KLM 9 mrt 2021 23 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Fort Myers Meerdere airlines Meerdere airlines 1 okt 2021 8 okt 2021 3 overstappen

Uitjes in Fort Myers

Een van de vele toeristische trekpleisters in Fort Myers zijn de winter estates van Thomas Edison en Henry Ford. Het huis van Edison is inmiddels omgebouwd tot museum waar je rond kunt kijken in zijn laboratorium en de tuinen van het huis. Naast musea zijn de stranden van Fort Myers ook een reden om naar deze stad toe te komen.

Naast de bezienswaardigheden in de stad zelf is er ook genoeg te doen in de omgeving van Fort Myers. Bezoek een van de eilanden voor de kust, of ga een dagje zeilen. Ook een bezoekje aan het Everglades natuurgebied is een aanrader als je in Fort Myers verblijft. Beschik je over een auto? Maak een dagtripje naar Tampa of Miami. Deze steden liggen op ongeveer 2 uur rijden van Fort Myers en kunnen een leuke afwisseling zijn voor je vakantie.

Vervoer in Fort Myers

Na je vliegreis kom je aan op het vliegveld van Fort Myers, wat een stukje buiten de stad ligt. Vanaf hier is het een klein half uur rijden naar de binnenstad. Openbaar vervoer is ook aanwezig in de vorm van bussen, maar een huurauto is zeker een aanrader om je wat flexibeler te kunnen verplaatsen.

Heb jij al zin in een heerlijk gevarieerde vakantie in Fort Myers waar je even helemaal tot rust kan komen? Boek snel je tickets en ervaar deze levendige stad in “the Sunshine State”.