Panorama

Vliegtickets Armenië

Goedkoop vliegen naar Armenië

Vliegen naar Armenië is nog nooit zo voordelig geweest! Hoewel buurland Georgië de echte toeristische trekpleister van dit deel van Europa is, doet Armenië hier niet voor onder. Vergelijk daarom op Goedkopevliegtickets.nl de lage prijzen voor vluchten naar Armenië. Je hebt de keuze uit 2 vliegvelden: Shirak Airport in Gyumri en Zvartnots International Airport in de hoofdstad Yerevan.

Onder andere de luchtvaartmaatschappijen Austrian, Lot Polish Airlines, SAS en KLM bieden vluchten voor een lage prijs naar Armenië aan. Je vertrekpunt is dan Amsterdam Schiphol, Brussel of Düsseldorf. Ben je geïnteresseerd in Armenië, vergelijk dan ook eens de budget tarieven voor tickets naar Tbilisi in Georgië of Baku in Azerbeidzjan.

Populaire stad in Armenië

Vliegtickets Armenië: ontdek dit veelzijdige land

Het kleine maar charmante Armenië heeft een rijke geschiedenis: het is namelijk het eerste land dat het Christendom tot nationale religie heeft verklaard. Beklim de berg de Ararat die de skyline van het land domineert en bewonder het verbluffende uitzicht over Armenië. Maak daarnaast een wandeltocht door de hoofdstad Yerevan, bezoek het Tatevklooster met de langste kabelbaan ter wereld en bezichtig de imposante Kathedraal van Etsjmiadzin.

Reis ook af naar Sevan-meer in Sevan, een van de hoogstgelegen meren ter wereld. Strijk neer op een van de terrassen in Yerevan, bekijk het middeleeuwse Akhtalaklooster en maak een wandeltocht door het Dilijan Nationaal Park met bosrijke valleien en bergen met frisgroene alpenweiden.

Goedkoop vliegen naar Armenië? Vergelijk dan de lage prijzen van vluchten naar Armenië op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vliegticket voor het budget dat jij voor ogen hebt.