Panorama

Goedkope vluchten naar Georgië

Voordelige vliegtickets Georgië

Georgië ligt op ongeveer zes uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. Dit prachtige land in Oost-Europa wordt steeds populairder onder toeristen. Naar Georgië zijn er genoeg budget vliegtickets te vinden en de meeste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Goedkoop vliegen naar Georgië doe je met een luchtvaartmaatschappij zoals Lufthansa, Brussels Airlines of Pegasus Airlines. Een vliegticket voor een lage prijs naar Georgië vinden is eenvoudig, vergelijk hiervoor de prijzen van vluchten op Goedkopevliegtickets.nl.

Georgië is de ideale bestemming voor een vliegreis naar een land dat ontzettend veel te bieden heeft. De meeste vluchten gaan naar de hoofdstad Tbilisi, maar sinds 2016 is ook Kutaisi Airport een snelgroeiende luchthaven. Ben je enthousiast over Georgië, dan zijn de landen Azerbeidzjan en Armenië wellicht ook iets voor jou.

Populaire stad in Georgië

Goedkope vluchten Georgië en de vele trekpleisters

Hoewel Georgië nog relatief onbekend is, trekken er toch steeds meer toeristen naar Georgië. En dat is ook niet zo verwonderlijk: wijnvelden, besneeuwde bergtoppen en eeuwenoude kloosters wisselen zich af. Georgië ligt in het Kaukasusgebergte en kent groene en grillige berglandschappen.

Reis af naar de hoofdstad Tbilisi met de bekende warme zwavelbaden, de Vuurtempel en beklim de trappen van de Betlemistraat. Wist je dat Georgië het oudste wijnland ter wereld is? Zo kun je in het oosten van het land in Sighnaghi de wijnregio van Kakheti verkennen. Maak een wijntour met een lokale gids en je komt alles te weten over de heerlijke wijnen. Bezoek daarnaast de grottenstad Vardzia en dwaal door de ontelbare gangen, waarbij je je mag voorstellen hoe hier vroeger werd geleefd.

Goedkope vliegtickets naar Georgië zijn zo gevonden. Vergelijk de lage prijzen en je vindt altijd een vlucht naar Georgië die aan al jouw wensen voldoet.