Panorama

Goedkope vluchten Perth

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Perth

Wil je het westen van Australië ontdekken? Vlieg dan naar de hoofdstad van westelijk Australië: Perth. Een vliegreis naar Australië duurt ongeveer 22 uur vanaf Amsterdam met een tussenstop tijdens je vliegreis, maar ook vanaf Brussel en Düsseldorf kan je naar Perth vliegen. Er is dus voldoende aanbod als het gaat om goedkope vliegtickets naar Perth in het westen van Australië.

Wil je zo goedkoop mogelijk naar Perth vliegen? Overweeg dan om een wat langere vlucht te nemen met meer tussenstops. Op die manier ben je over het algemeen een stuk voordeliger uit voor een vliegreis naar Perth. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air France en Qatar Airways bieden allemaal vliegtickets naar Perth aan waardoor er genoeg keuze is. Pak je koffers en ga genieten in het altijd zonnige Australië.

Top vluchten naar Perth

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air France
2 stops - 27u52
ma 16 mei ma 6 jun
v.a. € 828 (p.p.)
British Airways
2 stops - 31u
di 17 mei di 7 jun
v.a. € 943 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 33u
za 5 mrt zo 27 mrt
v.a. € 1056 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

British Airways
2 stops - 32u22
zo 6 mrt zo 27 mrt
v.a. € 966 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Air France
2 stops - 33u7
zo 6 mrt zo 27 mrt
v.a. € 883 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Ontdek het westen van Australië

Perth is in tegenstelling tot andere grote steden in Australië, zoals Sydney en Brisbane, gelegen in het westen van Australië in plaats van in het oosten. Dit zorgt ervoor dat je letterlijk weer een heel andere kant van Australië kan gaan ontdekken. Toerisme is een belangrijk onderdeel van de economie van Perth en dit is terug te zien in de interessante bezienswaardigheden door de stad heen, maar ook de prachtige natuur in de omgeving is het bezoeken waard.

Voornamelijk het centrum van de stad is een bruisend deel om lekker doorheen te wandelen, maar ook de vele musea in de stad zijn het bezoeken zeker waard. Verder kan je op en top genieten van het mooie weer terwijl je lekker gaat bij bruinen op een van de stranden rondom Perth. Als je toch op het strand bent is het ook een leuk idee om een keer een surflesje te nemen aangezien de golven bij Perth daar erg goed voor zijn.

Vervoer in Perth

Als je aankomt in Perth na je vliegreis, hoef je niet zo lang meer te reizen om naar het centrum van de stad te komen. Met de auto rij je in een kwartiertje naar de binnenstad en ook de bus is een optie. Met de bus doe je er 30 tot 45 minuten over om naar het centrum te reizen. In Perth zelf is een netwerk van treinen en bussen die je door de hele stad kunnen vervoeren en die zelfs gratis zijn in het centrum van de stad. De ideale manier dus om van de ene naar de andere plek te komen in Perth.

In Perth ga je je zeker niet vervelen tijdens een vakantie in het zonnige Australië. Ga langs bij een paar historische gebouwen die tijdens de stichting van de stad gebouwd zijn zoals “the round house” en “the old mill”. Voor een uitje met de hele familie kan je zeker eens een kijkje nemen in de dierentuin van de stad of het “aquarium of Western Australia”. Er is voor ieder wat wils. Pak daarom je koffers en ga genieten van alles wat Perth je te bieden heeft.