Panorama

Goedkoop vliegen naar Qingdao

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope tickets Qingdao

Voor een rustgevende vakantie in China aan de kusten van de gele zee is vliegen naar de Chinese stad Qingdao een uitstekende optie. Naar deze stad vliegen luchtvaarmaatschappijen zoals KLM, China Southern Airlines en Singapore Airlines. Bij deze aanbieders kan je allemaal vliegtickets naar Qingdao scoren en kan je de goedkoopste optie uitkiezen.

Als je vanuit Nederland naar Qingdao wilt vliegen vertrek je vanaf Amsterdam. Vanaf Schiphol gaan er indirecte vluchten waarmee je in 19,5 uur in Qingdao geland kunt zijn. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf kan je goedkope vluchten naar Qingdao boeken en deze zijn ook allemaal indirect. Vergelijk in het aanbod en boek je vliegtickets naar het inspirerende Qingdao.

Top vluchten naar Qingdao

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Southern Airlines
1 stop - 18u22
vr 11 mrt do 17 mrt
v.a. € 5404 (p.p.)
Xiamen Airlines
1 stop - 21u42
wo 9 mrt vr 18 mrt
v.a. € 7711 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Duitse invloeden in Qingdao 

Qingdao is een miljoenenstad aan de kust van de Gele zee op het Shandong schiereiland. Deze Chinese stad heeft een zeer karakteristieke sfeer die behoorlijk anders is dan andere Chinese steden zoals Beijing of Shanghai. Dit komt door Koreaanse, Japanse, maar ook Duitse invloeden. Door de stad heen kan je deze sfeer proeven en terugvinden in de architectuur.

Zo is het erg leuk om door het oude gedeelte van de stad te wandelen waar nog verschillende gebouwen terug te vinden zijn met Duitse invloeden in de architectuur. Verder is Qingdao een behoorlijke toeristische stad vanwege de ligging aan de Gele zee en het aangename klimaat wat er heerst.

Wat te doen in Qingdao?

Neem een kijkje in het oude stadsgedeelte, of loop over de pier bij de zee. Verder kan je heerlijk uitrusten in een van de mooie parken die er in de stad te vinden zijn. Qingdao staat ook bekend om het Tsingtao bier wat hier vandaan komt. Neem een kijkje in het Tsingtao biermuseum en ga daarna langs bij een restaurant om er zelf eentje te proeven.

Als je gaat vliegen naar Qingdao kom je aan op het vliegveld van de stad en vanaf hier ben je in een kleine 40 minuten rijden met de auto in het centrum. Qingdao kent ook een uitgebreid openbaarvervoernetwerk bestaande uit bussen, metro’s en trams waarmee je je gemakkelijke door de stad heen kan verplaatsen.