Panorama

Goedkoop vliegen naar Qingdao

Goedkope tickets Qingdao

Vlieg naar de stad Qingdao in China voor een fijne vakantie aan de Gele Zee. Naar deze stad zijn goedkope vliegtickets beschikbaar bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, China Southern Airlines en Singapore Airlines. Bij deze airlines kun je voordelige vluchten naar Qingdao scoren voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Als je vanuit Nederland naar Qingdao wilt vliegen, dan vertrek je vanuit Amsterdam. Vanaf Schiphol gaan er indirecte vluchten waarmee je in 19,5 uur in Qingdao bent. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf vind je tickets voor een lage prijs naar Qingdao boeken. Houd ook hier rekening met een tussenstop. Vergelijk in het aanbod van goedkope vluchten naar Qingdao en boek je vliegtickets naar deze inspirerende Chinese stad.

Top vluchten naar Qingdao

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Eastern Airlines
1 stop - 23u55
do 15 jun do 17 aug
v.a. € 1003 (p.p.)
China Southern Airlines
1 stop - 17u55
vr 23 jun zo 20 aug
v.a. € 1269 (p.p.)
Korean Air
1 stop - 22u15
zo 25 jun vr 18 aug
v.a. € 1395 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

KLM
2 stops - 41u10
di 27 jun wo 26 jul
v.a. € 1340 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

China Eastern Airlines
2 stops - 27u57
di 27 jun wo 26 jul
v.a. € 1082 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Qingdao en bewonder de architectuur

Qingdao is een miljoenenstad aan de kust van de Gele Zee en ligt op het Shandong schiereiland. Deze Chinese stad heeft een karakteristieke sfeer die behoorlijk anders is dan andere Chinese steden zoals Beijing of Shanghai. Dit komt door Koreaanse, Japanse, maar ook Duitse invloeden. Door de stad heen proef je de sfeer en vind je bijzondere architectuur.

Zo is het erg leuk om door het oude gedeelte van Qingdao te wandelen. Hier zie je diverse gebouwen met Duitse invloeden in de architectuur. Verder is Qingdao een toeristische stad vanwege de ligging aan de Gele zee en het aangename klimaat.

Vliegreis Qingdao en het vervoer in de stad

Neem tijdens je verblijf in Qingdao een kijkje in het oude stadsgedeelte of loop over de pier bij de zee. Verder kun je uitrusten in een van de mooie parken die er in de stad te vinden zijn. Daarnaast staat Qingdao bekend om het Tsingtao bier. Neem een kijkje in het Tsingtao Biermuseum en neem daarna plaats in een restaurant om er zelf eentje te proeven.

Na je reis met het vliegtuig naar Qingdao kom je aan op het vliegveld van de stad. Vanaf hier ben je in een kleine 40 minuten rijden met de auto in het centrum. Qingdao kent ook een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk dat bestaat uit bussen, metro’s en trams.

Wil je goedkoop vliegen naar Qingdao, vergelijk dan snel alle prijzen voor vluchten naar Qingdao op Goedkopevliegtickets.nl.