Vliegtickets Filipijnen

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar de Filipijnen

De Filipijnen is een prachtig vakantieland. Het zijn veel prachtige eilanden met mooie witte zandstranden. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets naar de Filipijnen boeken. Er gaan vanuit Amsterdam en de rest van Nederland en omstreken geen directe vluchten naar de Filipijnen. Wel kan je vliegen met een overstap vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Doordat je met een overstap vliegt zijn er veel mogelijkheden om op de Filipijnen te komen. Vergelijk daarom altijd de prijzen van vliegtickets op Goedkopevliegtickts.nl en boek je ideale vliegtickets voor een lage prijs.

De Filipijnen heeft veel verschillende luchthavens. De bereikbaarheid en de verbinding met het openbaar vervoer kan erg verschillen per luchthaven. Dus kijk voor je boekt altijd hoe je van het vliegveld op je bestemming komt. Er zijn veel airlines die naar de Filipijnen vliegen. Je kunt je vliegtickets boeken bij bijvoorbeeld KLM, Etihad of Lufthansa. Boek nu je vliegticket naar de hoofdstad Manila of kijk bijvoorbeeld voor vliegtickets naar Bangkok of Phuket.

Populaire steden in Filipijnen

De Filipijnen

De Filipijnen is een prachtig land. Wist je bijvoorbeeld dat de Filipijnen uit meer dan 7500 eilandjes bestaat! Ook is de Palawan-archipel meerdere malen uitgeroepen tot de mooiste archipel ter wereld. Je kunt op de Filipijnen ook heel veel doen, van een bezoek aan de drukke en energieke hoofdstad Manila tot heerlijk tot rust komen in een van de vele resorts die de Filipijnen rijk is, het kan allemaal. Voor jong en oud is er op de Filipijnen genoeg te beleven!

De mensen op de Filipijnen zijn erg aardig en gastvrij. Ook is de Filipijnse keuken wereldberoemd. Doordat het land een andere munteenheid heeft is het leven op de Filipijnen voor ons Europeanen erg goedkoop. Het is heel betaalbaar om iedere dag uit eten te gaan en dus ook te genieten van heerlijke authentieke Filipijnse gerechten. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets naar de Filipijnen en laat de voorpret beginnen.