Panorama

Vluchten naar Mashad

Vluchten voor een lage prijs naar Mashhad

Na de hoofdstad Teheran is Mashhad de grootste stad van Iran. Het toerisme is de grootste inkomstenbron. Dit komt voornamelijk door het graf van imam Reza, wat Mashhad tot een bedevaartsoord maakt. Wil je goedkoop vliegen naar Mashhad, vergelijk dan voordelige vluchten naar Mashhad op Goedkopevliegtickets.nl.

Onder andere de luchtvaartmaatschappijen Turkish Airlines, Emirates en Qatar bieden vliegtickets voor een lage prijs naar Mashhad aan. Je vertrekt dan vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel of Düsseldorf. Houd er rekening mee dat je tijdens je vliegreis naar Mashhad altijd één tussenstop hebt en dat de reis minimaal 8 uur en 30 minuten bedraagt.

Top vluchten naar Mashhad

Vanuit Amsterdam Schiphol

Qatar Airways
1 stop - 21u5
ma 15 apr do 16 mei
v.a. € 385 (p.p.)
Turkish Airlines
1 stop - 20u15
vr 31 mei do 13 jun
v.a. € 442 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Qatar Airways
1 stop - 21u25
ma 27 mei do 27 jun
v.a. € 397 (p.p.)
Turkish Airlines
1 stop - 14u57
do 23 mei di 11 jun
v.a. € 408 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 24u30
vr 26 apr vr 10 mei
v.a. € 318 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen maar Mashhad: houd rekening met het reisadvies

Houd er rekening mee dat het reisadvies naar Iran van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vaak de kleurcode oranje en rood heeft. Rood betekent: het is te gevaarlijk en oranje betekent: alleen noodzakelijke reizen. Kijk hier dus altijd goed naar als je naar Mashhad wilt vliegen. Het kan natuurlijk zijn dat je voor een zakenreis naar Mashhad toe moet, maar laat je goed informeren.

Vooralsnog reizen er jaarlijks wel meer dan 20 miljoen pelgrims af naar Mashhad. Imam Reza was een van de twaalf afstammelingen van de profeet Mohammed en zijn martelaarschap wekt tot op de dag van vandaag tranen bij de bezoekers van zijn mausoleum. Een bezoek aan het schrijncomplex waarin zijn graf nu ligt, mag dan ook niet ontbreken tijdens je reis door Iran.

Vliegreis Mashhad en reizen naar Teheran

Mashhad staat volledig in het teken van het schrijncomplex van Imam Reza, maar ook kun je een aantal dagtrips maken. Doe bijvoorbeeld een excursie naar Neyshabur, waar de wiskundige Omar Khayyám begraven ligt. Of reis af naar het mausoleum van de dichter Ferdowsi in Toes.

Wil je overnachten in Mashhad, kijk dan naar een homestay zodat je verblijft tussen de locals. Het vliegveld van Mashhad ligt op ongeveer een half uur rijden van het stadscentrum. Maak je eventueel een rondreis door Iran, vergelijk dan ook de vluchten naar Teheran. De hoofdstad van Iran ligt op 10 uur rijden van Mashhad.

Zoek snel goedkope vluchten naar Mashhad op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt dan altijd een voordelig vliegticket naar Mashhad voor het budget dat jij voor ogen hebt. Houd wel altijd rekening met het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.