Vluchten Iran

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Iran

Iran is een bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. Er zijn gebouwen en bezienswaardigheden van duizenden jaren oud te vinden. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets naar Iran boeken. Je kunt vanuit Nederland en omstreken niet rechtstreek naar Iran vliegen. Wel is het mogelijk om met een overstap te vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en Keulen. De prijs van de verschillende vluchten kan erg verschillen. Omdat je met een overstap vliegt zijn er veel mogelijke vliegroutes. Vergelijk daarom altijd de prijs op Goedkopevliegtickets.nl.

Je bent naar Iran ongeveer zeven en een half uur aan het vliegen. Er worden veel vluchten naar Iran aangeboden door verschillende airlines zoals Austrian, Lufthansa en Pegasus Airlines. De luchthaven van bijvoorbeeld de hoofdstad Teheran is zeer modern en verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Andere luchthavens kunnen wat minder goed bereikbaar zijn, kijk daarom altijd voor je boekt hoe je vanuit de luchthaven naar je bestemming gaat. Lijkt Iran je een leuk land? Kijk dan ook eens voor vliegtickets met een lage prijs naar bijvoorbeeld Tel Aviv of Caïro.

Populaire steden in Iran

Iran

Iran is niet de eerste keuze als vakantiebestemming. Dit is jammer! Het is een prachtig land waar veel te ontdekken valt en Iran heeft Cultureel gezien erg veel te bieden. Een van de dingen die veel toeristen verbaasd over Iran is hoe bijzonder gastvrij de mensen zijn, ze zetten net een stapje extra om je te helpen. Doordat Iran redelijk is afgesloten van de buitenwereld hebben de inwoners ook veel interesse in waar je vandaan komt, en hoe het nu buiten hun eigen land is. Kortom, de mensen zijn super aardig en gastvrij. Alleen dit is al bijna een reden om Iran als vakantieland te kiezen.

In veel landen moet je naar een stoffig museum om aan je dagelijkse dosis cultuur te komen. Niet in Iran! Het hele land is bijna een openluchtmuseum. Het meeste culturele erfgoed is op straat te vinden. Met ontelbare moskeeën, bazaars en hammans waan je je bijna weer in het oude Midden-Oosten, de tijd van duizend en één nachten. Ook heeft Iran prachtige en vooral unieke natuurgebieden die voor de natuurliefhebber en wandelaar een lust voor het oog zijn. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar dit prachtige land.