Vluchten naar Nairobi

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Nairobi

Nairobi is de hoofdstad van Kenia en wordt ook wel gezien als de safari hoofdstad van de wereld. Hierom is het ook een mooie bestemming van je vliegreis. Voor vluchten naar Nairobi zijn goedkope vliegtickets beschikbaar. Vanuit Amsterdam kan je rechtstreeks naar Nairobi vliegen. Ook gaan er vluchten met een tussenstop vanuit Brussel,  Eindhoven en Dusseldorf. Het is ongeveer acht uur vliegen naar Nairobi.

Nairobi heeft twee luchthavens, het vliegveld waar de meeste vluchten uit Europa aankomen is Nairobi Jomo Keniatta. Hier gaan vluchten naar toe van airlines zoals Egypt Air, KLM en Lufthansa. Voor deze vluchten kun je goedkope vliegtickets boeken. De luchthaven van Nairobi is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer, dit kan redelijk onoverzichtelijk zijn waardoor het beter is om een taxi te pakken of een auto te huren. Lijkt Nairobi je een leuke bestemming? Neem dan ook eens een kijkje in Banjul of Kaapstad.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Nairobi - Jomo Keniatta Egypt Air Egypt Air 12 mrt 2021 8 apr 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Nairobi - Jomo Keniatta Turkish Airlines Turkish Airlines 10 mrt 2021 8 apr 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Nairobi - Jomo Keniatta Kenia Airways Kenia Airways 27 sep 2021 14 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Nairobi - Jomo Keniatta KLM KLM 17 mrt 2021 24 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Nairobi - Jomo Keniatta Meerdere airlines Meerdere airlines 26 apr 2021 15 mei 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Nairobi - Jomo Keniatta Meerdere airlines Meerdere airlines 26 apr 2021 13 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Nairobi - Jomo Keniatta KLM KLM 26 apr 2021 13 mei 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Nairobi - Jomo Keniatta Meerdere airlines Meerdere airlines 8 aug 2021 29 aug 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Nairobi - Jomo Keniatta Egypt Air Egypt Air 17 apr 2021 6 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Nairobi - Jomo Keniatta Turkish Airlines Turkish Airlines 24 apr 2021 2 mei 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Nairobi - Jomo Keniatta Meerdere airlines Meerdere airlines 24 apr 2021 2 mei 2021 3 overstappen

Nairobi

Nairobi is een prachtige stad, die zeer geliefd is bij toeristen. Er zitten veel wereldberoemde safariparken in de buurt en het is een leuke Afrikaanse stad om in te verblijven. Het is een stad met een heel modern gedeelte wat de skyline van de stad vormt en je hebt een oud gedeelte waar je echt de Keniaanse cultuur terugziet.

De stad is gesticht door de Britten en begon als voorraaddepot voor de Ugandaspoorweg. Door zijn fijne ligging groeide de stad explosief. In 1905 verving Nairobi Mombasa als de hoofdstad van het Brits Oost-Afrikaanse Protectoraat. De stad bleef groeien en werd geliefd bij jagers op groot wild. In 1963 werd Kenia onafhankelijk en werd Nairobi de hoofdstad van Kenia, hierna bleef de stad snel groeien.

Ontdek Nairobi

In en rond Nairobi is veel te ontdekken. Van de overblijfselen uit de periode van kolonisatie tot grootste moderne architectuur in de vorm van wolkenkrabbers. Er is van alles te zien in Nairobi. Ook is een bezoek aan het Nairobi National Museum een must en een bezoek aan het Karen Blixen Museum mag natuurlijk ook niet ontbreken aan je bezoek.

Rond Nairobi zijn verschillende safariparken die je kunt bezoeken. Nairobi heeft niet voor niets de bijnaam van safari hoofdstad van de wereld.  Een aanrader is het Nairobi National Park. In de omgeving van de stad vind je ook prachtige natuur. Voor natuurliefhebbers en wandelaar is een bezoek aan Karura Forest en de Ngong Hills iets wat niet mag ontbreken aan je vakantie in Nairobi.