Panorama

Goedkope vluchten naar Moldavië

Goedkoop vliegen naar Moldavië

Moldavië is de minst bezochte bestemming van Europa en dat is eigenlijk zonde. Het is namelijk de perfecte bestemming voor wijnliefhebbers en natuurfanaten. Voor een stedentrip is de hoofdstad Chişinǎu een aanrader. Vanaf Amsterdam Schiphol vind je voor een lage prijs vliegtickets naar Moldavië. Daarnaast vertrekken er goedkope vluchten vanuit Brussel en Düsseldorf. Vanuit Nederland reis je met het vliegtuig inclusief overstap in ongeveer 5 uur naar Moldavië.

Wil je goedkoop vliegen naar Moldavië, vergelijk dan de voordelige vluchten bij onder andere de luchtvaartmaatschappijen Wizz Air, Eurowings en Brussels Airlines. Je komt dan altijd aan op Chişinǎu Airport. Dit is ongeveer het midden van het land, dus vanuit hier kun je gemakkelijk doorreizen naar jouw verblijfplaats elders in het land. Lijkt Moldavië je interessant, dan kunnen Albanië of Kosovo ook iets voor jou zijn.

Populaire stad in Moldavië

Reis met het vliegtuig naar Moldavië en bezoek de wijnhuizen

Boek je een vliegticket naar Moldavië voor het budget dat jij voor ogen hebt, dan reis je naar een heuvelachtig land met kloosters, grotten en vooral: wijn. Moldavië staat namelijk vooral bekend vanwege de vele wijnproducenten. Je vindt hier meer dan 140 wijnhuizen, waarvan je er meer dan 20 daadwerkelijk kunt bezoeken. De Milestii Mici is de grootste wijnkelder ter wereld, hier liggen 2 miljoen (!) flessen wijn opgeslagen.

Maar er is nog veel meer te doen in Moldavië. Reis een dagje af naar de hoofdstad Chişinǎu en wandel door een van de vijf natuurreservaten, waar je meer dan 300 verschillende soorten vogels kan spotten. Daarnaast mag je Criva niet overslaan. Dit is een van de grootste grotten ter wereld, dat bestaat uit 91 kilometer aan ondergrondse gangen, tunnels en spelonken. Verder vind je door het hele land interessante musea en prachtige houten kerken.

Wil je goedkoop vliegen naar Moldavië? Vergelijk dan de voordelige vluchten van verschillende airlines op Goedkopevliegtickets.nl.