Panorama

Vliegtickets naar Namibië

Vergelijk vluchten naar Namibië

Namibië is een veelzijdige vakantiebestemming. Vooral voor woeste natuur en wilde dieren zit je hier goed. Nog niet heel veel mensen weten dit land te vinden, dus het is een relatief onontdekte parel in Afrika. Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er vluchten met een tussenstop naar de hoofdstad Windhoek en ook vanaf Eindhoven, Brussel en Düsseldorf zijn er goedkope vliegticket naar Namibië beschikbaar. Vergelijk altijd de tarieven bij diverse vliegmaatschappijen, want de prijzen kunnen best uiteenlopen. Zo kun je er vanuit gaan dat je het goedkoopste vliegticket naar Namibië voor de meest lage prijs bemachtigt.

Onder andere Lufthansa, Swiss en Brussels Airlines bieden voordelige vliegtickets naar Namibië aan. Vanuit Nederland vlieg je hier in ongeveer dertien uur naartoe. Ben je geïnteresseerd in Afrikaanse bestemmingen, kijk dan ook eens voor vluchten naar Kenia of Tanzania.

Populaire stad in Namibië

Vlieg naar Namibië voor woeste natuur en wilde dieren

Lege woestijnen, oranje zandduinen, indrukwekkende wildparken en ruige kusten: dit vind je allemaal in Namibië. Huur een auto en ontdek deze prachtige bestemming in zuidelijk Afrika. Een cultuurshock zal je hier niet snel hebben, want dankzij de Duitse koloniale geschiedenis vind je in het straatbeeld en het eten vooral Europese kenmerken. Ga op zoek naar dolfijnen bij Walvisbaai, beklim de zandduinen van de Namib Desert en reis af naar Fish River Canyon, beter bekend als de Grand Canyon van Namibië.

Bekijk je foto’s van Namibië, dan zie je vooral de Sossusvlei voorbijkomen. Dit zijn droge vlaktes met verdorde bomen en op de achtergrond knaloranje duinen. De bekendste hiervan is Dune 45 van 170 meter hoog, die je kunt beklimmen. Het is even doorbijten, maar dan word je beloond met een schitterende zonsondergang. Bezoek ook Swakopmund: een kuststad, maar ook “adrenaline-hoofdstad” van Namibië. Ga hier sandboarden, maak een microlightvlucht of ga parachutespringen. Daarnaast behoort een rhinotracking waarbij je op zoek gaat naar sporen van neushoorns tot een van de vele mogelijkheden in Namibië.

Op zoek naar een vlucht naar Namibië voor een bepaald budget? Vergelijk dan de tarieven op Goedkopevliegtickets.nl. Je hebt op die manier altijd een ticket naar Namibië voor de allerlaagste prijs.