Panorama

Goedkope vluchten naar Oman

Vergelijk vluchten naar Oman

Oman is een veelzijdig vakantieland in het Midden-Oosten. Vlieg je hier naartoe, dan zie je moderne steden, uitgestrekte woestijnen en prachtige moskeeën. Het is niet mogelijk om rechtstreeks naar Oman te vliegen. Wel zijn er goedkope vliegtickets met een tussenstop beschikbaar vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel, Eindhoven en Düsseldorf. Vergelijk daarom altijd de prijzen van de vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl, zodat je gegarandeerd bent van een vlucht naar Oman voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Vanwege de vliegtijd van rond de acht uur, bieden de echte low cost airlines geen voordelige vliegtickets naar Oman aan. Maar bekijk altijd de tarieven van bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappijen KLM, Emirates of Etihad Airways. Deze vliegmaatschappijen doen er alles aan om vliegtickets voor de meest lage prijs naar Oman aan te bieden. De internationale luchthaven van Oman is van de hoofdstad Musqat. Dit is ook de enige luchthaven waar je vanuit Europa naartoe kunt vliegen. Maak je een rondreis door het Midden-Oosten, kijk dan ook eens of het misschien voordeliger is om te vliegen naar Dubai of Abu-Dhabi.

Populaire stad in Oman

Vliegreis Oman: natuur, stad en strand

Reis je naar Oman, dan vlieg je naar een sprookjesachtig vakantieland in het Midden-Oosten. Het land is ongelofelijk divers. Je kunt hier heerlijk eten en de bevolking is zeer gastvrij. Bijzonder aan Oman is dat het overal tijd schoon is, zeker in de hoofdstad Musqat. Bezoek hier bijvoorbeeld de prachtige Sultan Qaboos Moskee en geniet van het strand bij Beachclub Muscat Hills.

De natuur in Oman is werkelijk schitterend. Reis hiervoor af naar Jabal Shams, een mooie rotswoestijn met zijn eigen Grand Canyon. Het tegenovergestelde hiervan is de groene oase Wadi Kalid. Deze oase ligt in een kloof en is een bijzonder stukje groen tussen het onherbergzame rotslandschap. Natuurliefhebbers en wandelaars gebruiken deze oase bovendien als vertrek- of eindpunt van meerdaagse trektochten door de rotswoestijn. Kortom, Oman is een land wat je echt gezien wilt hebben. Boek snel je vliegreis naar Oman en laat de voorpret beginnen.

Goedkoop vliegen naar Oman is zeer eenvoudig! Vergelijk hiervoor snel alle prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deal.