Goedkope vluchten naar Oman

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Oman

Oman is een heerlijk vakantieland in het Midden-Oosten, je zult hier moderne steden, prachtige uitgestrekte woestijnen en mooie groene oases tegenkomen. Je kunt vanuit Nederland en omstreken niet direct naar Oman vliegen. Wel gaan er vluchten met een tussenstop vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf. Voor deze vluchten zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Het is altijd slim om de prijzen van de verschillende vliegtickets te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl, zo vind je gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets voor je vliegreis.

De internationale luchthaven van Oman is die van de hoofdstad Musqat. Dit is ook de enige luchthaven waarop je kunt vliegen vanuit Europa. Er vliegen verschillende airlines naar deze luchthaven. Er gaan vluchten van bijvoorbeeld KLM, Lufthansa en Pegasus Airlines. De meest korte vliegroute naar Oman is ongeveer negen uur vliegen met de overstap. Oman is een prachtige bestemming, vergelijkbare bestemmingen voor je vliegreis zijn steden zoals Amman en Abu Dhabi.

Populaire steden in Oman

Oman

Oman is een sprookjesachtig vakantieland in het Midden-Oosten. Het land is ongelofelijk divers. Je kunt er heerlijk eten en de bevolking is ontzettend aardig. Dit allemaal maakt Oman tot een bestemming waar je minstens een keer geweest moet zijn. Een van de bijzondere dingen van Oman is dat het overal altijd schoon is, zeker in de hoofdstad Musqat. Dit is een mooie moderne stad waar nog veel goed bewaarde historische gebouwen staan of ruïnes die de geschiedenis van dit land goed vertellen.

De natuur in Oman is ook werkelijk schitterend. Het berggebied van Jabal Shams is een prachtige rotswoestijn met zijn eigen Grand Canyon. Het tegenovergestelde is de prachtige groene oase van Wadi Kalid. Deze oase ligt in een kloof, het is een prachtig stukje groen tussen het onherbergzame rotslandschap. Natuurliefhebbers en wandelaars gebruiken deze oase ook als vertrek- of eindpunt van meerdaagse trektochten door de prachtige rotswoestijn. Kortom, Oman is een land wat je echt gezien wilt hebben. Boek dan nu ook snel je vliegreis naar Oman en laat de voorpret beginnen.