Vliegtickets Dubai

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Dubai

Een van de rijkste en luxste landen ter wereld is misschien wel de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai is de grootste stad van dit land. Naar deze prachtige stad kan je goedkope vliegtickets boeken. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten naar Dubai, je bent dan ongeveer zeven uur aan het vliegen. Ook kan je vliegen vanuit Brussel of Dusseldorf. 

De luchthaven van Dubai is net als die van Abu Dhabi een belangrijk knooppunt in de internationale luchtvaart. Hierdoor vliegen veel airlines naar Dubai. Je kan bijvoorbeeld vliegen met KLM, Emirates, Etihad Airways of Air France. Vergelijk deze prijzen om goedkope vliegtickets naar Dubai te boeken.

Top vluchten naar Dubai

Vanuit Amsterdam Schiphol

Transavia
Direct - 8u2
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 290 (p.p.)
KLM
Direct - 7u2
ma 26 jul do 12 aug
v.a. € 487 (p.p.)
Emirates
Direct - 6u54
do 22 jul ma 2 aug
v.a. € 516 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Emirates
Direct - 6u47
di 6 jul di 20 jul
v.a. € 487 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Emirates
Direct - 6u42
wo 23 jun wo 30 jun
v.a. € 461 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Dubai

Wie in Dubai komt ziet alleen maar luxe en rijkdom. Gigantische gebouwen schieten als paddenstoelen de lucht uit, de enorme shoppingmalls, waar zelfs in geskied kan worden! Alles kan in Dubai. Alleen al hierom is het een fantastische stad. Door al de rijkdom is bijna alles er wat je je kunt bedenken. Als je je wil ogen uitkijken naar luxe en rijkdom dan is Dubai een goede bestemming voor je vliegreis.

Dubai heeft je veel te bieden, naast de grootste gebouwen ter wereld, de grootste warenhuizen, de duurste auto’s kun je naar de woestijn om daar te gaan racen met een auto. Verdere leuke dingen om te doen zijn: ga naar een openluchttheater en bezoek zeker de kamelenraces. In de stad zelf is ook genoeg te zien, geniet van het uitzicht op een van de hoogste gebouwen te wereld en ontdek de palmeilanden en The World. 

Verken Dubai

Eten en drinken kunnen ze in Dubai ook, leuke tentjes om naar te gaan zijn de Koubba Bar, hier kun je de zon schitterend zien ondergaan. Goede restaurants zijn: The Cellar, Sho Cho! en Blue Elephant. Doordat Dubai een erg internationale stad is zijn er vanuit bijna iedere cultuur lekkere restaurants te vinden. Uitgaan is in Dubai anders dan in het westen, in Dubai kun je namelijk helemaal los gaan in Hotels. Leuke en goede hotels om naartoe te gaan zijn Royal Mirage Hotel  of Towers Rotana Hotel. 

Het vervoer in de stad is tot in precisie geregeld. Alles bussen, treinen en monorails zijn van airco voorzien. Daarnaast rijden er erg veel taxi’s rond in Dubai, het starttarief ligt rond de 2.50 euro. Het is door de hitte niet aan te raden zelf rond te gaan lopen in Dubai. Gelukkig is het openbaar vervoer erg goedkoop waardoor je makkelijk door de stad reist.