Panorama

Goedkoop vliegen naar Elazig

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Elazig

Elazig is een mooie bestemming om heen te vliegen, het hele jaar door. Luchtvaartmaatschappijen zoals Pegasus Airlines, Sun Express en Turkish Airlines bieden allemaal voordelige vliegtickets naar Elazig aan. Hierdoor valt er genoeg te vergelijken in het aanbod en kan jij op deze manier een goedkope vliegvakantie naar Elazig scoren.

Directe vluchten naar Elazig vertrekken vanaf onder andere Amsterdam. Vanaf hier vlieg je in 4 uur en 25 minuten naar deze Turkse stad toe met een directe vlucht. Ook vanaf Düsseldorf vlieg je met een directe vlucht naar Elazig toe. Pak je koffers en stap op het vliegtuig voor een heerlijke vakantie in hartje Turkije.

Hartje Turkije

Elazig ligt behoorlijk centraal in Turkije, ongeveer 550 kilometer oostelijker dan de hoofdstad Ankara. In deze veelzijdige stad kan je je het hele jaar door vermaken met verscheidene activiteiten en bezienswaardigheden. De stad wordt ingesloten door verschillende meren die het landschap rondom Elazig vormen.

In de stad kan je jezelf vermaken met een bezoek aan de botanische tuinen, of leer meer over de geschiedenis van de omgeving in het archeologie museum. Op een kwartiertje rijden ligt het schilderachtige plaatsje Harput. Hier kan je je vergapen aan het kasteel van het plaatsje, maar ook de verschillende oude kerken en moskeeën zijn het bezoeken waard.

Vervoer in Elazig

Als je aankomt in Elazig na je vliegreis, dan is het 20 minuten rijden met de auto naar het centrum van de stad. Wil je jezelf makkelijk vervoeren tijdens je verblijf in Elazig? Huur dan een auto als je in Elazig bent. Op deze manier ben je lekker flexibel en kan je gemakkelijk een dagje de stad uit.

In de zomer is het aangenaam warm in Elazig, maar in de winter kan het er behoorlijk koud worden. Dit zorgt ervoor dat je in de omgeving van Elazig ook kan wintersporten. Voor ieder wat wils dus in deze leuke stad. Boek je goedkope vliegtickets nu en ontdek Elazig zelf.