Panorama

Goedkope SunExpress vluchten

SunExpress

De naam van de luchtvaartmaatschappij SunExpress zegt het al: er worden goedkope vluchten naar vele zonnige bestemmingen aangeboden in Turkije. De thuisbasis van de vliegmaatschappij SunExpress is het Turkse Antalya en ook Izmir is een belangrijke hub. De Duitse vestiging van SunExpress is gevestigd op het vliegveld van Frankfurt.

De airline werd in 1989 opgericht door Lufthansa en Turkish Airlines, die SunExpress nog steeds in beheer hebben. Behalve vanuit Turkije biedt SunExpress ook voordelige vliegtickets vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Brussel. De moderne vloot van SunExpress bestaat uit toestellen van Boeing 737.

SunExpress

SunExpress: keuze uit drie reisklassen

Wil je een SunExpress vlucht voor een lage prijs boeken, dan heb je de keuze uit drie verschillende reisklassen, te weten:
SunEco: de voordeligste optie. Hierbij is 1 stuk handbagage en ruimbagage inbegrepen. Het gewicht van de ruimbagage is afhankelijk van je bestemming.
SunClassic: in deze klasse zijn ook een snackbox en 2 drankjes inbegrepen. Tevens kun je van te voren je zitplek reserveren.
SunPremium: naast de voordelen van SunEco en SunClassic heb je hier ook de keuze uit een stoel met extra beenruimte én mag je de avond voor vertrek al inchecken. Daarnaast is een warme maaltijd tijdens de vlucht inbegrepen.

SunExpress brengt je naar allerlei zonnige Europese bestemmingen. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Het enige wat je tijdens jouw goedkope vlucht van SunExpress hoeft te doen is genieten. Neem een lekker hapje en een drankje, afhankelijk van je reisklasse wel of niet tegen betaling. Bovendien heeft SunExpress een goede reputatie betreft service. Zo won de airline de award voor “Best Leisure Airline in Turkey” van Skytrax World Airlines Awards.

Inchecken en bestemmingen bij SunExpress

Wil je inchecken bij SunExpress, dan kan dit op verschillende manieren. Wil je graag de incheckbalie overslaan, dan kun je vanaf 24 uur tot 6 uur inchecken via jouw laptop of je mobiele telefoon. Print je boarding pass uit of download deze op je mobiele telefoon. Het enige wat je op de luchthaven dan nog hoeft te doen, is je bagage afgeven. Wil je liever inchecken aan de balie, dan is dit 3 uur tot 45 minuten voor vertrek mogelijk.

Met een goedkoop vliegticket van SunExpress reis je naar vele zonnige bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een zon, zee, strand-vakantie in Adana, Dalaman, Antalya of Izmir. Of reserveer een voordelige vlucht naar een Europese bestemming zoals Düsseldorf, Kopenhagen, Wenen of Berlijn.

SunExpress: boek een goedkoop vliegticket

Reserveer snel een vliegticket van SunExpress dat het beste past bij jouw budget. Vergelijk de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vliegticket waarmee je goedkoop naar de bestemming van jouw keuze vliegt.